20 / 04 / 2024

Heidi Klum evi

Heidi Klum evi

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Heidi Klum 11 milyon dolara Tavern Adası'nı alacak!

Ünlü Alman manken Heidi Klum, bir zamanlar Marilyn Monroe 'nin ev sahipliğini yaptığı adayı satın almak için kolları sıvadı.

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Heidi Klum 11 milyon dolara Tavern Adası'nı alacak!

Ünlü Alman manken Heidi Klum, bir zamanlar Marilyn Monroe 'nin ev sahipliğini yaptığı adayı satın almak için kolları sıvadı.

Heidi Klum Los Angeles'da 2010'da aldığı villasını satıyor!

Almanya'da ''Germany'S next Topmodel'' adlı televizyon şovunu hazırlayan ünlü manken Heidi Klum, ABD'nin Los Angeles kentinin en yüksek semti Brentwood'da bulunan lüks villasını satışa çıkardı.

Heidi Klum malikanesini 25 milyon dolara satışa çıkardı!

Heidi Klum, Los Angeles-Brentvvood'daki görkemli malikânesini satışa çıkardı. Klum, 2010'da o dönemdeki eşi Seal'le birlikte 14 milyon dolara aldığı ev için 25 milyon dolar talep ediyor.

Heidi Klum Los Angeles'ta 10 milyon dolara bir malikane satın aldı!

Victoria's Secret'in eski mankeni Heidi Klum, ABD, Los Angeles'ta 10 milyon dolara bir malikane satın aldı. Hollywood manzaralı 5.227 metrekarelik mülkte şarap mahzeni ve geniş bir havuz var..

Gisele Bundchen ve Tom Brady evlerini Architectural Digest dergisine açtı!

Gisele Bundchen ve sporcu kocası Tom Brady sonunda hayallerindeki eve kavuştu. Yeni yuvalarının kapısını Architectural Digest dergisine açtı. Bundchen ve Brady'nin ünlü komşuları arasında Arnold Schwarzenegger ve Heidi Klum da bulunuyor.

Heidi Klum Katy Perry'nin evine talip oldu!

Dört çocuk annesi olan Heidi Klum, sevgilisiyle daha rahat zaman geçirmek için Los Angeles'ta ikinci bir ev arayışına girdi, Heidi Klum Katy Perry'nin evine talip oldu...

Bergama'da icradan 1 milyon 237 bin 800 liraya villa, bakıcı evi, depo ve tarla!

Bergama'daki villa, 2 bakıcı evi, depo ile tarla 1 milyon 237 bin 800 liraya icradan satışa çıkarıldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

İzmir Şirince'de Rum evi binasında satılık cafe ve restoran! 600 bin TL'ye!

İzmir Selçuk Şirince'de Cevahir İlhan tarafından cafe ve restoran olarak işletilen otantik Rum evi 600 bin lira tahmini fiyatla satışa çıkarıldı

Heidi Klum evi Haberi

Heidi Klum evi

46 yaşındaki dört çocuk annesi eski model Heidi Klum, geçtiğimiz günlerde covid-19'un bazı belirtilerini hissettiği için test yaptırdığını duyurmuştu. Klum, kocası Tom Kaulitz'in de corona virüs testi yaptırdığını açıklamıştı. Kaulitz'in testi negatif çıktı. Ancak Heidi Klum hala test sonucunu bekliyor. Bu dönemde de kendini Bel- Air'de bulunan lük malikanesinde karantina altına aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Klum'un, 30 yaşındaki kocası Tom Kaulitz ve önceki iki evliliğinden dünyaya gelen dört çocuğuyla beraber yaşadığı malikane görenleri kendine hayran bırakıyor. Klum, burayı 2013 yılında Emmy ödülle Ed Weinberger'den satın almıştı.

Akdeniz esintilerine sahip malikanenin toplam 8 tane yatak odası ve 9.5 banyosu bulunuyor. Geniş bir arazi üzerinde kulanan malikane olimpik boyutlarda bir yüzme havuzuna sahip.

Klum ve ailesinin yaşadığı malikanenin alt katında bir jimnastik ve dans salonu,...