26 / 04 / 2024

Helenium Wings ne zaman teslim

Helenium Wings ne zaman teslim

Kaba inşaatı biten 388 konutluk projede son 50 konut kaldı Helenium Wings projesinde daire teslimlerine 1 yıl kaldı...

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Projede 148 tane daire bulunuyor. Peki Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Butik Rezidans 148 tane konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Evleri fiyatları!

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Kurtköy Helenium Boutique Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Helenium Boutique Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Evleri 6 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede TEM otoyoluna 1 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Wings ne zaman teslim Haberi

Helenium Wings ne zaman teslim


Konut projesi Helenium Wings'in teslimine 1 yıl kaldı. Kaba inşaatı biten 388 konutluk projede son 50 konut kalırken proje yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+rierin fiyatları 260 bin liradan başlıyor. Helenium VVings'de alıcılara yüze 5 peşinat uygulaması devam ediyor. Konutlarda KDV oram yüzde 1 olarak uygulanıyor. Helenium serisinin 5'inci halkası Helenium 16.500 m2 proje alam, 12 bin m2 yeşil alandan oluşuyor. 



Sözcü...