29 / 03 / 2024

Hema İnşaat Kumburgaz projesi ödeme

Hema İnşaat Kumburgaz projesi ödeme

Hema İnşaat imzasıyla inşa edilen Hema İnşaat Kumburgaz projesi içerisinde yer alan dairelerin teslimlerine 2017 yılında başlanması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmasına 2015 yılında başlanması planlanıyor...

Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla!

Hema İnşaat tarafından Çengelköy Bahçelievler Mahallesi'nde yükselen Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kop tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alagöz tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim!

Toplam 1.800 adet daireden meydana gelen proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Hema İnşaat Pearl of İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi.

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım!

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde bulunuyor. Hema İnşaat imzası taşıyan proje 11 blok halinde yükselecek.

Pearl of İstanbul nerede?

Pearl of İstanbul Hema İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 11 bloktan meydana gelen proje 62 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Pearl of İstanbul nerede?

Hema İnşaat Pearl of İstanbul satılık!

11 blok şeklinde yükselen projede toplam 62 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Hema İnşaat Pearl of İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Büyükçekmece Pearl of İstanbul Evleri!

Hema İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridi yer alıyor. Büyükçekmece Pearl of İstanbul Evleri toplam 1.800 adet daireden meydana geliyor.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi!

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz'da hayata geçirilecek. Konut, apart otel ve ticaret alanların yer alacağı proje 11 bloktan meydana geliyor.

Hema İnşaat Kumburgaz projesi ödeme Haberi

Hema İnşaat Kumburgaz projesi ödeme

Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Hema İnşaat Kumburgaz projesi, konut, apart otel ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 


3 parsel üzerinde yaşama geçirilen Kumburgaz Pearl of İstanbul, 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede konut satışlarına henüz başlanmadı. 


11 blok halinde hayata geçirilen Hema İnşaat Kumburgaz projesi, Hema İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan bloklar 23, 24 ve 25 katlı olarak tasarlandı. 


Pearl of İstanbul Evleri projesinin açık alanı 42 bin 3266 metrekare ve konut alanı ise 52 bin 666 metrekare olarak belirlendi.


Toplamda 1.800 adet daireden oluşan Hema İnşaat Kumburgaz projesi İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Hema İnşaat Kumburgaz satış ofisi

Tel: 0212 285 22 40

Web: www.hattat.com.tr

Merve...