29 / 03 / 2024

Hendek yolları yenilenecek mi

Hendek yolları yenilenecek mi

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Hendek Şube Başkanı İsmet İskefiyeli ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yapacakları çalışmaları anlattı...

Kocaeli'nin yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ilçede gerçekleştirilecek yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Sakarya Hendek'in yolları asfaltlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt çalışmalarına Uzuncaorman Mahallesi’nde devam ediyor. Sivritepe, Aşağı Çalıca, Şeyhler, Akarca ve Paşaköy Mahallelerinde başlayan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Artvin Arhavi'nin yolları yenilenecek!

Arhavi’nin önemli ve bir o kadar da güzel mahallelerinden biri olan Kale Mahallesi’nde hizmetler devam ediyor. Bir süredir yapılan çalışmalar neticesinde yol betonlaması için ihale yapıldı. Bölgede önümüzdeki günlerde betonlama çalışmaları başlayacak.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Kandıra'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra güney kısmındaki köylerde yol yapımı için ihale yapıldı. Kandıra’da yapılacak beton ve asfalt yol yapım işlerini kapsayan ihale ile 25,5 kilometre yol yapılacak.

Gebze ve Dilovası'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım onarım ve yapımı için ihale yapıldı.

Sakarya'nın yolları yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fen İşleri’nde görevli çalışanlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, “Yeni bir asfalt dönemine giriyoruz. Sakarya’nın 16 ilçesinde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz" dedi

TCDD Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasındaki yollar yenilenecek!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmaları esnasında aşağıda tanımlanan işlerin 5 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işini ihale edecek.

Yüreğir'de köy yolları yenilenecek!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasasıyla Yüreğir’e bağlanıp mahalle olan yerleşim yerlerinin yollarının yenileneceği müjdesini verdi.

Ankara Anıtkabir'de yollar yenilenecek mi?

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının etrafında 2 hafta önce fiber internet altyapısı için yapılan çalışma sırasında bordür taşları sökülerek, kazılan kaldırım, yenilenmeyi bekliyor.

Hendek Devlet Hastanesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Hendek Belediyesi tarafından yeni yapılan ve kısa süre içerisinde faaliyete geçecek olan Hendek Devlet Hastanesi'nin yolları ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

Recep Altepe: Bursa'da 17 ilçede yollar yenilenecek!

Yenişehir’de 5 köyü birbirine bağlayan 17 kilometrelik ana yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sırasıyla 17 ilçenin tamamında tüm yolların yenileneceğini söyledi.

Hendek’in yolları asfaltlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek’e bağlı Çayırbaşı, Ortaköy, Beyköy, Yayalar, Hamitli, Servetiye ve Uzuncaorman mahallelerinin grup yollarını asfaltlıyor. 13 kilometrelik güzergâha 16 bin ton asfalt atılıyor.

Hendek yolları yenilenecek mi Haberi

Hendek yolları yenilenecek mi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Hendek Şube Başkanı İsmet İskefiyeli ve beraberindeki muhtarları makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş de yer aldı. Hendek’te yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden İskefiyeli, muhtarlar adına Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Hendek’e Yeni Yaşam Alanı

Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir sınırlarının il sınırlarına genişlemesi ile birlikte Sakarya’nın 16 ilçesine hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Hendek’te bir takım incelemelerde bulunmuş, ilçemize birçok müjde vermiştik. İnşallah Hendek şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkı’nda yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. İhale hazırlıklarımız başladı. Tüm aşamaların sonlanmasının ardından ilçemiz yeni bir buluşma noktasına kavuşacak” diye konuştu.


4 Kilometrelik Bulvar

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “İlçe merkezi ve devlet hastanesi arasında 4 kilometrelik yeni bir bulvar çalışması da...