20 / 04 / 2024

hep istanbul kampanya

hep istanbul kampanya

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul’da yüzde 5 peşinat kampanyası!

Tekfen Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul’da, evlerine yerleşen aileler ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın keyfini sürerken, Tekfen avantajlı ödeme planları sunmaya devam ediyor.

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

HEP İstanbul’da yılın son fırsatı!

HEP İstanbul’da yılın son fırsatını sunuyor. Kampanya kapsamında hayallerinin evine sahip olmak isteyenler; 31 Aralık 2016 tarihine kadar, sadece yüzde 4 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek.

HEP İstanbul'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesi ile “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına verdiği desteği Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor.

HEP İstanbul'da daireler 340 bin TL'den başlıyor!

HEP İstanbul Evleri, İstanbul Esenyurt’ta Eski Horoz Lojistik arazisinde Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.

HEP İstanbul 'Taksite Mola' kampanyasında ödemeler 2017'de başlıyor!

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” yeni kampanyası ‘Taksite Mola’ ile yine bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul’da ‘Taksite Mola’ kampanyası ile 2016’da taksit ödenmeyecek!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Tekfen HEP İstanbul'da yaşam Nisan 2017'de başlayacak!

HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.

HEP İstanbul'da taksitler 2017'de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Hayatımın evi projesi HEP İstanbul'da taksite mola!

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

HEP İstanbul’da taksite mola!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

HEP İstanbul’da fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor!

HEP İstanbul'da 299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek.

Tekfen Hep İstanbul'da sıfır faiz fırsatı!

Hep İstanbul projesinde Tekfen Gayrimenkul ayrıcalığıyla ev alma fırsatı devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat, yüzde sıfır faizli ödeme fırsatı sunuluyor.

HEP İstanbul'da 5 yıl vade farksız taksit imkanı!

Tekfen Gayrimenkul tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişme noktasında inşa edilen HEP İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı.

HEP İstanbul’da Ramazan'a özel kampanya!

Tekfen Gayrimenkul, HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için Ramazan ayına özel kampanya başlattı. 165 metrekare 3+1 evler için yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

HEP İstanbul'da Ramazan'a özel indirim!

Tekfen Gayrimenkul tarafından inşa edilen HEP İstanbul projesinden Ramazan ayına özel kampanya başladı. Projede 165 metrekare 3+1 evler yüzde 20 indirimli satılıyor.

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen fiyatları 2017!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor. Projede kredisiz faizsiz ödeme planı sunulan kampanya uygulanıyor...

HEP İstanbul projesinde Mayıs ayına özel kampanya!

Tekfen Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul, ev sahibi olmak isteyenler için Mayıs ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar hazırladı. Avantajlı ödeme planlarıyla ev alan HEP İstanbullular, evlerinde oturmaya hemen başlayabilecek.

HEP İstanbul’da yılın son fırsatı!

HEP İstanbul’da yılın son fırsatını sunuyor. Kampanya kapsamında hayallerinin evine sahip olmak isteyenler; 31 Aralık 2016 tarihine kadar, sadece yüzde 4 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek.

HEP İstanbul Evleri ödeme planı!

HEP İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 4 peşinat kampanya fırsatı sunuluyor...

HEP İstanbul kampanya fiyatları 2016!

HEP İstanbul kampanya fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. HEP İstanbul projesi Ocak 2017'de teslim ediliyor...

HEP İstanbul’da ödemeler Mayıs 2017’de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgenin en iyi lokasyonunda geliştirilen HEP İstanbul, Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı dönemde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattı.

HEP İstanbul HEP AVANTAJ kampanyasında kişiye özel seçeneklerle!

İstanbu Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen HEP İstanbul Projesi'nde kampanya devam ediyor. HEP AVANTAJ kampanyası kapsamında projede kişiye özel ödeme seçenekleri sağlanıyor.

HEP İstanbul’un “HEP AVANTAJ” paketlerinde fırsatlar devam ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde HEP AVANTAJ kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler kendilerine uygun ödeme seçeneklerinden biriyle ev sahibi olabilecek.

Hep İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde kampanya sürüyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.

hep istanbul kampanya Haberi

hep istanbul kampanya

HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Fiyatlar 299 bin TL’den, taksitler 3.400 TL’den başlıyor...

299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 71 bin 750 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek. 

Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 65’inin tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası,...