24 / 04 / 2024

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.



HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın


Tel: 444 8 437

http://www.hepistanbul.com.tr/


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Esenyurt bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen  Hep İstanbul  projesi hayatlarının evine sahip olmak için hep bekleyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 


Taksite Mola kampanyası HEP İstanbul’da ev sahibi olanlar 2016 yılı boyunca taksit ödemeyerek, ilk taksitlerini Ocak 2017’de ödeyecek.


Hayal ettiği eve sahip olmak için yıllardır bekleyen ve Tekfen kalitesini arayanlar için Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen  Hep İstanbul  “Hayatımın Evi Projesi” yeni kampanyası ‘Taksite Mola’ ile yine bir fırsat sunuyor. Banka kredisi ile ev alan HEP İstanbullular 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyerek, ilk taksitlerini Ocak 2017’de ödeyecek. 


Nisan 2017’de hayatın başladığı HEP İstanbul’dan “Taksite Mola” kapsamında yüzde 25 peşinat ödeyerek banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.Hayal ettiği evi alabilmek için yıllardır bekleyen, güçlü bir markanın güvencesini arayanlar için geliştirdikleri HEP İstanbul’da avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşulları sunmaya devam ettiklerini belirten  Tekfen Emlak Geliştirme  Genel Müdürü Ömer Egesel, “60 yıllık Tekfen markasının güvencesi ile hayata geçirdiğimiz HEP İstanbul projesinin başarılı satış grafiğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm ünitelerimizin yüzde 65’inin satışı tamamlandı. Hayatının evini bekleyenler için sunduğumuz cazip fırsatları artırarak devam ediyoruz. Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.


Tekfen Emlak Geliştirme Hakkında:

Tekfen Emlak Geliştirme; kalite, güvenilirlik çevre hassasiyeti ve fonksiyonellik olarak belirlediği marka değerlerini özgün çizgisiyle birleştirerek uluslararası standartlarda gayrimenkul projeleri geliştiriyor. 


Tasarıma büyük önem veren ve daima en iyi mimarlarla çalışan  Tekfen Emlak Geliştirme  için, yüksek müşteri memnuniyeti kadar, çevreye yönelik sorumluluklar da önem taşıyor. Doğru seçilmiş lokasyonlarda konsept, kalite ve tasarımıyla öne çıkan projeler yaratmayı ayrıştırıcı bir unsur olarak değerlendiren Tekfen Emlak Geliştirme’nin 2000 yılından bugüne kadar imza attığı Akmerkez, Taksim Residences, Tekfen Tower, Tekfen Yalıkavak Evleri, Bodrum Gümüşlük Evleri, Levent Ofis, Kağıthane OfisPark ve Tekfen Bomonti Apartmanları projeleri bu yaklaşımın temsilcisi olarak öne çıkmaktadır. 


Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden  HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor. 


projeye sor



Geri Dön