20 / 04 / 2024

HEP İstanbul'dan Kurban Bayramı kampanyası!

HEP İstanbul'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesi ile “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına verdiği desteği Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor.



Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesi ile “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına verdiği desteği Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 20 peşinat ile 10 yıl yüzde 0.70, 5 yıl yüzde 0.43 sabit faiz oranı sunan Tekfen Emlak Geliştirme, kampanya süresince hiçbir şekilde fiyat artışı yapmayacağının garantisini veriyor.


GYODER’in Ağustos ayında başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına HEP İstanbul projesi ile destek veren Tekfen Emlak Geliştirme, yüzde 20 peşinat ile 10 yıl yüzde 0.70, 5 yıl yüzde 0.43 sabit faiz oranı sunduğu kampanyası ile Kurban Bayramı’nı karşılıyor.


“Tekfen Emlak Geliştirme olarak, ülkemizin yarınlarına güveniyoruz”

Tekfen Emlak Geliştirme olarak, bayram döneminde de ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunmaya devam ettiklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Tekfen Emlak Geliştirme olarak GYODER kampanyasına destek olmaktan son derece gururluyuz. Bu kapsamda Ağustos ayında başlattığımız kampanyayı Kurban Bayramı’nı da içine alacak şekilde uzattık. Kampanya süresince hiçbir fiyat artışı yapmadan daha çok insanı hayatının eviyle buluşturmayı amaçlıyoruz. Tekfen Emlak Geliştirme olarak ülkemizin yarınlarına güveniyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için üzerimize düşen görevi, sorumluluk bilinciyle yerine getirmeye hazırız.” diye konuştu.


Web: http://www.hepistanbul.com.tr/


Geri Dön