19 / 04 / 2024

HG Grup müteahhitlik hizmeti

HG Grup müteahhitlik hizmeti

O Gün İnşaat firma ortağı Hasan Gün, yeni şirketleri HG Grup ile bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren aktif olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi...

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Ahmed Shaban ve Noor Eldeen H.J. Shaaban ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Akan tarafından kuruldu. 

Adana'da Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı tamamlandı!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye'de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER'in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesinde "Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı" düzenlendi...

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 60 bin TL sermaye ile, Malik Karani Müdürlüğü'nde kuruldu.

Müteahhitlik Okulu ilk mezunlarını verdi!

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, lokomotif sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün liderlerinin ehil kimlikler olmasına çaba sarf ettiklerini belirtti. Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından hayata geçirilen "Müteahhitlik Okulu" ilk mezunlarını verdi.

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Bayburtlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

HG Grup müteahhitlik hizmeti Haberi

HG Grup müteahhitlik hizmeti

O Gün İnşaat firma ortağı Hasan Gün, yeni şirketleri HG Grup ile bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren aktif olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. HG Grup'un sadece müteahhitlik hizmeti vereceğini belirten Gün, "Tesisattan izolasyona, dış iç boyadan dış kaplamaya kadar tüm uygulamaları tamamlayıp, anahtar teslimi projeler yapacağız" dedi. Farklı bayilik görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Gün, HG Grup firmaları ile Türkiye genelinde ve Ortadoğu pazarında müteahhitlik hizmetleri vermeyi hedeflediklerini dile getirdi. 

İnşaat firmalarına tedarikçilik yapıyor Firmanın Antakya'da 1988 yılında şahıs firması olarak kurulduğunu, 1997 yılında O Gün İnşaat adıyla kurumsallaştığım anlatan Hasan Gün, şöyle devam etti: "Müteahhitlik hizmetimiz yanında Antakya bölgesinde inşaat malzemeleri satışına başladık. Firma bünyesinde, Kütahya Yapı Kimyasalları, Bianca Boya, Kaide Boru ve Kandil Parke bayilikleri ile inşaat...