26 / 04 / 2024

Hilmi Uytun hafele

Hilmi Uytun hafele

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan düzeltmeyi de ‘yeni pazar şartlarına adaptasyon’ olarak yorumlayan Hilmi Uytun, konutların içinde yapılacak olan yenilemelerin satışı hızını ciddi oranda artırdığını söyledi.

Kentsel dönüşümün 'evsel' kısmını biz üstlendik!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu yıl 140 bin konutu dönüştüreceklerini ifade etti. Uytun kentsel dönüşümün 'evsel' kısmını biz üstlendik'' diyor.

Dairelerin metrekareleri büyüyor!

Hafele Concept Project'i geliştiren Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun "Dairelerin metrekarelerini büyüterek, satışları ciddi oranda artırdık" dedi. Uytun sözlerine söyle devam etti "Türkiye’de ya fabrika kuracağız, ya da bir üreticiyi satın alacağız"

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Hilmi Uytun hafele Haberi

Hilmi Uytun hafele

Son yıllarda rekor üstüne rekor kıran gayrimenkul satışları, yılın ilk 9 ayında 1 milyon sınırını da aştı. Özellikle yabancıya satışta yaşanan ciddi yükseliş ve markalı konut üreticilerinin yaptığı kampanyalarla sektörde son dönemde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor.

“Sektörün geleceği çok parlak”

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Eylül ayında Türkiye'de 127 bin konutun el değiştirdiğini belirten Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken, “Türkiye'de yakaladığımız satış istatistikleri, neredeyse bütün Avrupa ülkelerinin katbekat üzerinde. Ben Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün geleceğinin çok parlak olduğunu ve birkaç ay sonra bu satışların da ciddi biçimde artacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“Artık önemli olan evin içinde fark yaratmak”

İlk 9 ayda, konut satışlarında geçtiğimiz yıla göre yaklaşık yüzde 3'lük bir...