19 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn Genel Müdürü

Hilton Garden Inn Genel Müdürü

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Amasya’da Hilton Garden Inn açılıyor!

Amasya'nın ilk uluslararası markalı oteli olacak Hilton Garden Inn 2024'te açılması hedefleniyor.

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Hilton Garden Inn, Emirates Old Trafford’ta otel açtı!

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin açıldığını duyurdu. 150 odalı Hilton Garden Inn Manchester Emirates Old Trafford, markanın Manchester şehrindeki ilk oteli olma özelliğini taşıyor.

Hilton Garden Inn Kocaeli açıldı!

Hilton'un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, yeni otelini açtı. Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar 88 odadan meydana geliyor.

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Sivas’ta Hilton Garden Inn açıldı!

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Sivas’ı açtı. 148 odalı otel, dünya çapında faaliyet gösteren 700’den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Hilton Garden Inn Safranbolu’da açıldı!

Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açtı. 124 odalı otel, halihazırda dünya çapında faaliyet gösteren 700 Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans görücüye çıktı! 89 bin TL'ye!

Anadolu’da Kampüs projelerini başlatan Huzurlu İnşaat, Huzurlu Kampüs Rezidans projesininin ilkini Kütahya Hilton Garden Inn’de lanse etti.

Ümraniye Canpark AVM'nin inşaat alanı arttı mı?

CANPARK AVM ve Hilton Garden INN Ümraniye adlı otelin yükseldiği arazide emsale dahil 37 bin 626 metrekare inşaat alanı bulunuyordu. Ancak yapımı tamamlanan projedeki inşaat alanı 126 bin metrekareye ulaştı.

İzmir Hilton Garden'a Valilik incelemesi!

197 yataklı Hilton Garden'ın aldığı ruhsat ve imar planlarının dışında düzenleme yapıldığı gerekçesiyle İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne şikâyet geldi, Valilik ruhsata aykırı işlem yapıldığı gerekçesiyle inceleme başlattı

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Hilton Garden Inn Genel Müdürü Haberi

Hilton Garden Inn Genel Müdürü

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn'ün yeni Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler ile İstanbul turizmini, konaklama sektöründeki büyümeyi ve oteldeki projelerini konuştuk. Amplio Yatırım'ın bünyesinde yer alan otelin 220 oda kapasiteli olduğunu ve odaların yarısının Haliç manzarasına sahip olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "1 Ocak 2015 itibariyle görevime başladım; yeni firmam Amplio ve Hilton management ile tanıştım. Haliç'e uluslararası zincir olan Mövenpick'in gelmesi; yine marka otel Lazzoni'nin bölgede yer alması ve dünyadaki kongre ve sempozyumların odağı haline gelen Haliç Kongre Merkezi'nin burada bulunması bizim otelimizin ne kadar doğru yerde olduğunu gösteriyor. Yatırımcımız Alaeddin Babaoğlu'nun yaptığı fizibilite çalışmaları ve bölgenin tarihsel değeri ile Haliç'te bir otel fikrinin önemi ortaya çıktı. Otelimizin İstanbul'a ciddi...