26 / 04 / 2024

hilton Symbol AVM

hilton Symbol AVM

SYMBOL AVM'nin içinde yer alacak Hilton oteli Türkiye'deki zincirin 50'inci halkası olması ile de dikkat çekiyor.Hilton'un Türkiye'deki 50'nci oteli olacak.Ever Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü konuyu değerlendirdi.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Ümraniye Canpark AVM'nin inşaat alanı arttı mı?

CANPARK AVM ve Hilton Garden INN Ümraniye adlı otelin yükseldiği arazide emsale dahil 37 bin 626 metrekare inşaat alanı bulunuyordu. Ancak yapımı tamamlanan projedeki inşaat alanı 126 bin metrekareye ulaştı.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol AVM Kocaeli'nde açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli yüksek şehirlerinden olan 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin büyük yatırımları arasında gösterilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) açıldı.

Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin en büyük karma projelerinden SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açtı.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Symbol AVM açıldı!

Kavanlar İnşaat tarafından yapılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. 700 milyon liraya mal olan Symbol AVM, ilimizdeki en büyük AVM olarak dikkat çekiyor

hilton Symbol AVM Haberi

hilton Symbol AVM

SYMBOL AVM'nin içinde yer alacak Hilton oteli Türkiye'deki zincirin 50'inci halkası olması ile de dikkat çekiyor. Otel alanını Kavanlar'dan 20 yıllığına kiralayan ve işletmesi için Hampton By Hilton ile anlaşan Ever Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, şehir oteli konseptini Kocaeli'ne konforu uygun fiyatla sunan Hampton By Hilton ile getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Symbol AVM içinde yer alacak Hampton By Hilton'un Türkiye'deki 50'inci Hilton markalı otel olması itibarıyla da önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Ersü "Biz burada değer bilincine sahip kalite arayan, konfor ve stili dostane ortamda uygun fiyatlarla sunan özellikle de iş amaçlı seyahat eden konukları kendi evlerinde hissettirecek bir otel oluşturmak istedik. Hampton By Hilton tam da bu özelliklere uyan bir marka oldu ve hedeflerimizle birebir...