24 / 04 / 2024

Hilton Worldwide tesisleri

Hilton Worldwide tesisleri

Hilton Worldwide'ın lüks ve uygun fiyatlı ödüllü otel markası Hilton Garden Inn, markanın dünya çapında 600'ü aşan portföyüne dahil olan Hilton Garden Inn Çorlu'yu hizmete açtı.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton, 33 otel daha açmak için yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Temel ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı'nda olmak istediklerini söyledi...

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Hilton Worldwide yıllık büyüme rekorunu kırdı!

2015 yılında neredeyse her gün bir otel açan en büyük global otel zinciri bununla birlikte en fazla yeni tesis açmayı planlayan şirket olarak da sektörde öne çıkıyor

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat açıldı!

Ankara, ve MCLEAN, Va. – 15 Aralık 2015 –Hilton Worldwide’ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat’ın açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.

Hilton İstanbul Bosphorus'a ödül!

Hilton Worldwide’ın, otel ve ofislerinin bulunduğu yerlerdeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla üç yıl önce hayata geçirdiği Travel with Purpose Action Grant /Faaliyet Fonu’nu almaya hak kazanan otellerden biri Hilton İstanbul Boshorus oldu.

Hilton Worldwide tesisleri Haberi

Hilton Worldwide tesisleri


Hilton Worldwide'ın lüks ve uygun fiyatlı ödüllü otel markası Hilton Garden Inn, markanın dünya çapında 600'ü aşan portföyüne dahil olan Hilton Garden Inn Çorlu'yu hizmete açtı. Santeks İplik ve Brode A.Ş'ye ait olan yeni otel, AB Danışmanlık - Ahmet Bilgin tarafından işletiliyor. Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre, "Türkiye şirketimiz için çok önemli bir pazar. Geçen yıl, Hilton Worldwide Türkiye'de sekiz tesis açtı. Bu yıl da Türkiye'deki Hilton Garden Inn portföyümüzü büyütmek için sabırsızlanıyoruz. Ocak ayında açtığımız İstanbul Atatürk Havalimanı otelimizden sonra Türkiye'deki en yeni tesisimiz olarak Hilton Garden Inn Çorlu'yu açmaktan heyecan duyuyoruz."...