26 / 04 / 2024

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton, 33 otel daha açmak için yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Temel ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı'nda olmak istediklerini söyledi...



Uluslararası otel zinciri Hilton,Türkiye’deki otel sayısını 60’a çıkardı. Hilton yeni oteller açmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre; Hilton, Türkiye’de 33 otel daha açmayı planlıyor.

Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Tuğrul Temel, Türkiye’nin Hilton için çok önemli bir pazar olduğunu belirterek şunları söyledi; "1955’te Türkiye’de ilk Hilton oteli İstanbul’da açıldı. ABD dışında açıldığı günden bu yana Hilton markası ile hizmet veren en uzun süreli otelimiz konumunda. 2006’dan sonra Türkiye’de hızlı büyüdük. 8 otelimiz vardı. Sonrasında 58 otele ulaştık. Hilton’un 5 markası ile Türkiye’de bulunuyoruz. 1 Conrad, 11 Hilton, 15 Doubletree by Hilton, 20 Hilton Garden In, 13 tane de Hampthon by Hilton markalı otelimiz var. Hilton’un en lüks otel markası Waldorf Astoria henüz Türkiye’de yok. Ancak iyi bir fırsat gelirse bu markamızı da getirebiliriz"

Yeni havalimanında olmak istiyoruz

İstanbul'da otel açmaya devam edeceklerini ifade eden Tuğrul Temel, " İstanbul’da açılacak yeni havalimanı da radarımızda. Bu bölgede kesinlikle olmak istiyoruz. Üçüncü havalima-nında otel açabilmek için görüşmeler yapıyoruz. Yeni havalimanı dünyanın en büyüklerinden biri olacak. Yolcu kapasitesi dikkat çekiyor. Orada birkaç uluslararası otel markasının olacağını tahmin ediyoruz" dedi.


Geri Dön