26 / 04 / 2024

Hilton Worldwide türkiyede kaç oteli var

Hilton Worldwide türkiyede kaç oteli var

Hilton Worldwide, Türkiye'de atağa geçti. Otel sayısını 60'ın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Hilton'un Başkanı Palleschi, "Antakya'da açacağımız Müze Otel'in bir benzeri yok. Türkiye gözde pazarımız" dedi...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery açıldı!

Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. 254 odalı Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor...

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton, 33 otel daha açmak için yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Temel ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı'nda olmak istediklerini söyledi...

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Hilton Worldwide türkiyede kaç oteli var Haberi

Hilton Worldwide türkiyede kaç oteli var

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide, Türkiye'de atağa geçti. Otel sayısını 60'ın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Hilton'un Başkanı Palleschi, "Antakya'da açacağımız Müze Otel'in bir benzeri yok. Türkiye gözde pazarımız" dedi.


Hilton Worldwide çatısı altındaki markalardan sorumlu üst düzey isimlerin, küresel başkanları Londra'da bir araya geldi. Birçok ülkeden basın mensubunun katıldığı toplantıyı Türkiye'den sadece SABAH takip etti. Hilton Hotels&Resorts Global Başkanı Rob Palleschi'nin verdiği bilgiye göre Hilton Worldwide kısa vadede Türkiye'de 26 otel açacak. Bunların 20'den fazlası Hilton Garden Inn ve Hampton By Hilton, ikisi de DoubleTree By Hilton markasıyla faaliyet gösterecek. Şirketin en fazla önem verdiği yatırımlar ise Kozyatağı Hilton, Antalya'da açılacak Resort ve dünyada eşi benzeri olmayan Antakya Hilton Müze Oteli. Türkiye'nin kendileri için stratejik önem taşıyan Rusya,...