19 / 04 / 2024

Hippoterapi Merkezi kirası

Hippoterapi Merkezi kirası

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye ediliyor!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi kirası ödenmediği için mahkeme kararıyla tahliye ediliyor. Çankaya'daki 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

Kirasını almak için geldiği HDP Genel Merkezi'nde darbedildi!

HDP Hakkari İl Başkanlığının yer aldığı binanın ortağı, yaklaşık 3 yıldır alamadığı kirayı tahsil için geldiği HDP Genel Merkezi'nde 4 parti görevlisi tarafından darbedildi.

New York Türk Ticaret Merkezi kirasının yüzde 75'ini devlet veriyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugün köşesinde "Yüzde 75’ini devlet verdi, ayda 906 dolara New Yorker oldular" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Halk GYO Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi kirası güncellenecek!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli Çayırova'da yer alan Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi'nin aylık kira bedelinin değerinin altında kaldığı KAP'a bildirildi. İşte açıklama...

Akiş GYO, Akbatı AVM Kasım kirasının döviz kurunu sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Kasım ayı kirasında dolar kurusunu 2,50'de, euro kurunu ise 3.00'de sabitledi.

TİGEM Tesisleri ve Hippoterapi Merkezi açılış töreni gerçekleşti!

Beştepe’deki Arap Atı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi ile görüntülü bağlantıyla ülkemizin çeşitli yerlerinde bulunan TİGEM İşletmeleri'ndeki tesislerin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

1941 yılında Kapalıçarşı'da bir dükkanın yıllık kirası 18 liraymış!

1461 yılında kurulan uzun müddet İstanbul'un ticaret merkezi olan, günümüzde dükkan fiyatları milyonlarla ifade edilen Kapalıçarşı'da 1941 yılında Divrik Sokak'ta bir dükkanın yıllık kirası 18 liraymış.

Ebru Polat, Etiler'de güzellik merkezi açıyor!

Etile r’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan Ebru Polat, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini açıkladı.

Ataşehir Odak İş Merkezi 'nin metrekare kirası aylık 22 dolar!

Odak Grup tarafından yükselen Ataşehir İş Merkezi projesindeki ünitelerde metrekare birim kiralama bedeli 22 dolar olarak belirlendi...

Hippoterapi Merkezi kirası Haberi

Hippoterapi Merkezi kirası

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ ) arazisi üzerinde yaptığı Arap Atı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi’ni kiraya vermek için ihale düzenleniyor. Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Resmî Gazete’de yayımlanan kiralama ilanında ‘TİGEM’e bağlı Ankara Beştepe’de 34 bin 723 metrekare arazi üzerinde bulunan Arap Atı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi beş yıllığına kiraya verilecektir’ ifadeleri kullanıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2015'te gerçekleşen merkezin ihalesiyle ilgili ‘İhale 6 Mayıs tarihinde kapalı zarf usulü teklif alma şartıyla Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Merkez Alım Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır’ denildi. İhalenin geçici teminat bedeli olarak 55 bin 200 TL olarak açıklanırken, aylık muhammen bedeli ise 46 bin TL olarak açıklandı. Merkez, down sendromu, otizm, MS, ortopedik hastalıkları bulunanlara...