26 / 04 / 2024

Halk GYO Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi kirası güncellenecek!

Halk GYO Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi kirası güncellenecek!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli Çayırova'da yer alan Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi'nin aylık kira bedelinin değerinin altında kaldığı KAP'a bildirildi. İşte açıklama...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


"Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan, Kocaeli İli Çayırova İlçesinde konumlu "Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi" projemizin, 9.131 m2 kullanım alanına sahip ve inşaatı tamamlanmış olan "Veri Merkezi (A Blok)" kısmı için, ana ortağımız Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile 21 Mayıs 2014 tarihinde imzalanmış olan iyi niyet sözleşmesi çerçevesinde, aylık 442.625.-TL+KDV bedel ve senelik (ÜFE+TÜFE)/2 artış oranı ile 15.04.2015 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 10 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmıştır. 


İlgili gayrimenkul için mutabık kalınan aylık kira bedelinin, Şirketimiz adına Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından düzenlenen değerleme raporunda tespit edilen kira değerinin altında olması sebebiyle bu husus, yapılacak ilk genel kurul toplantısında ortakların bilgisine sunulacaktır."


Değerleme raporu için tıklayın





Geri Dön