28 / 03 / 2024

Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Soubhı Hıtalanı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Barış tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Zeles tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Soubhı Hıtalanı tarafından kuruldu. 


Hıtalanı Kuyumculuk İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kuyumculuk dükkanı işletmek, işlettirmek ve mağazalar zinciri oluşturmak. Her türlü altın, gümüş, bronz, platin, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. Altın, gümüş ve diğer kıymetli madenlerin işlenmesi için eritme ve işletme ocakları ile haddehaneler açmak, işletmek. Ayar evleri, ramat evleri, ifraz üniteleri,tamir atölyeleri kurup işletmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...