20 / 04 / 2024

hitit ünv myo yeni binası ne zaman açılacak

hitit ünv myo yeni binası ne zaman açılacak

Çorum Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binasının temeli törenle atıldı. Türkiye'nin en eski 12 yüksek öğretim okulundan birisi olan MYO yeni binaları ile çağdaş tasarıma sahip yeni bir yerleşkeye kavuşacak...

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Hitit Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hitit Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kuyumlu tarafından kuruldu.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak..

Hitit Üniversitesi İskilip MYO'ya yeni bina!

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu'nun kaba inşaatı 4 kat olarak tamamlanarak önceden planlandığı şekilde Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne devredildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Ali Fuat Cebesoy MYO yükseliyor!

Ali Fuat Cebesoy MYO'nun yeni inşaatı için gerekli bütçenin YÖK tarafından onaylandı.

hitit ünv myo yeni binası ne zaman açılacak Haberi

hitit ünv myo yeni binası ne zaman açılacak

Çorum Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binasının temeli törenle atıldı. Törene Çorum Valisi Sabri Başköy, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.


Burada konuşan Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan, 1970'li yıllarda eğitime açılan yüksek okulun Türkiye'nin ilk yüksek öğrenim kurumlarından biri olduğunu kaydetti. Okulun 40 yıldan fazladır kesintisiz eğitim verdiğini belirten Alkan, 40 yıldır ilk kez temel atma töreni düzenlendiğini kaydetti. 


Türkiye'nin en eski 12 yüksek öğretim okulundan birisi olan MYO'nun yeni binaları ile çağdaş tasarıma sahip yeni bir yerleşkeye kavuşacağını aktardı. Alkan, ''Türkiye'nin en eski 13 MYO'sundan birisi olan okulumuz ilk kez...