25 / 04 / 2024

Hittown ankara ödemeleri

Hittown ankara ödemeleri

Vatandaşın ev sahibi olması adına Ziraat Bankası’nın konut kredisi faizlerinde yaptığı indirim açıklamasının ardından; Hityapı’nın Hittown Projesi de bankanın anlaşmalı konut projeleri arasında yerini aldı. 

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Hittown Ankara güncel fiyat listesi!

Ankara'da Yeni Batı Mahallesi'nde yükselen Hittown projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 189 bin liradan başlıyor...

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Hittown Ankara fiyat listesi!

Hittown Ankara fiyat listesi 159 bin TL'den başlıyor. Hittown projesi Ankara'da 17 katlı dört blok olarak Hit Yapı tarafından hayata geçirildi...

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Hittown fiyat!

Teslim tarihi 2019 yılı Mayıs ayı olarak belirtilen Ankara Hittown projesi 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana geliyor.  İşte Hittown fiyat..

Hittown Ankara'da fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

17 katlı 4 blok şeklinde yükselen Hittown Ankara projesi "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Bulvar Loft Akfen ödemeleri!

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başladığı Ankara Bulvar Loft projesi 822 adet daireden meydana geliyor. Bulvar Loft Akfen ödemeleri...

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Hittown ankara ödemeleri Haberi

Hittown ankara ödemeleri

Bu kapsamda 0,98 vade farkı ile ev sahibi olmak isteyenleri bekleyen Hittown projesi, Ankara’nın en hızlı gelişen ve en değerli bölgelerinden biri olan Yeni Batı Mahallesi’nde bulunuyor.

Toplam 26 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Hittown’da kullanıcılar 2019 Mayıs ayından itibaren evlerinde oturmaya başlayabilecekler. 

Her bloğa özel daire tipi ile birçok projeden ayrışan Hittown; toplam 4 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan A blokta; 1+1 ve 1,5+1 daire tipleri, B blokta; 2+1 ve 2,5+1 daire tipleri, C blokta ise; 3,5+1 tek tip daireler ve D blokta; 4,5+1 tek tip daireler olmak üzere toplam 586 daire ve 62 cadde mağazası yer alıyor.

Daireler tasarımıyla özgün ve butik mimarisiyle fark yaratırken, aynı zamanda sunduğu geniş yaşam alanları, her cephede sahip olduğu güzel manzarası...