23 / 04 / 2024

Hızlı Constructıon iletişim

Hızlı Constructıon iletişim

Hızlı Constructıon Mühendislik Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Hızlı Constructıon Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hızlı Constructıon Mühendislik Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta kuruldu.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa ediyor!

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa etmeye başlıyor. Türkiye’den lider Yapı Merkezi ve Portekiz’den Mota-Engil’in oluşturduğu Ortak Girişim, Tanzanya’da inşa edilecek Darüsselam – Morogoro Demiryolu Projesi ihalesini kazandı.

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim!

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

DKY On Residence Kağıthane iletişim!

DKY On Residence Kağıthane iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Residence Kağıthane projesinde fiyatlar 450 bin liradan başlayarak değişiyor...

DKY On Rezidans iletişim bilgileri!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanından oluşan projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. DKY On Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim!

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 206 adet konut ve ticari birimler yer alıyor.

Emlak Konut borsada hızlı yükselişe geçti!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince dün borsada hızlı yükselişe imza attı.

Kağıthane DKY On Residence iletişim!

Kağıthane DKY On Residence iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor.

Hızlı Constructıon iletişim Haberi

Hızlı Constructıon iletişim

Hızlı Constructıon Mühendislik Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta kuruldu.

Hızlı Constructıon Mühendislik Sanayi Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve...