29 / 03 / 2024

hizmetim geçici depo

hizmetim geçici depo

Hizmet.im şirketinin sunduğu "Geçici Depo" hizmetiyle ayda 120 TL'ye eşyalar saklanıyor

İzmit Körfez Köprüsü'nün geçici yürüyüş yolu tamamlandı!

İzmir karayolu yolculuğunu 3.5 saate indirecek Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı 'kedi yolu' olarak da adlandırılan geçici yürüyüş yolunda sona yaklaşıldı.

Körfez Köprüsü'nün geçici yolunda sona gelindi!

İstanbul-İzmir karayolu yolculuğunu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı 'kedi yolu' olarak da adlandırılan geçici yürüyüş yolunda sona yaklaşıldı.

Pimaş Plastik 2014 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurumu'nun mevzuatına göre hazırlanmış olan ve 2014 yılının 4. çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Avrupa Konutları Tem 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Halk GYO 2014'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.01.2014 ile 31.12.2014 dönemine ait vergi dairesine sunulan ve geçici vergi beyannamesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Torunlar GYO 2014 yılının geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ait Vergi Dairesine sunulan geçici vergi beyannamesi eki gelir tablosunu yayınladı.

Geçici gaz kapama nedir?

İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki, doğalgaz abonesinin gazı nasıl kesilir? Geçici gaz kapama nedir?

Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı.

Evora İstanbul Kısmi Geçici Kabul Tutanağı imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Evora İstanbul projesinde "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı"nın 24.12.2014 tarihinde onaylandığını KAP 'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO tarafından Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

hizmetim geçici depo Haberi

hizmetim geçici depo


Hiç evdeki eşyaları koyacak yer bulamadığınız oldu mu? Ya da okullar kapandı, yurttan ayrılıyorsunuz. Belki gelecek yıl ev kiralayacaksınız ama şu an kararsızsınız. Bu ihtiyaca çözüm bulan Hizmet.im şirketi “Geçici Depo” uygulamasıyla ayda 120 TL’ye eşyalarınızı güvenle saklayacağınız çözümler sunuyor. Ev eşyalarını düşünerek hayata geçirilen bu hizmete, en yoğun ilgiyi ise perakende mağazaları gösteriyor.


Fazla eşyalar, her zaman her yerde sorun olur. Hatta her evde koyacak yer bulamadığımızdan gereksiz yere attığımız sonra da pişman olduğumuz oldukça fazla eşyamız vardır. Hizmet.im şirketi tarafından “Geçici Depo” adıyla sunulan hizmette; özel ambalajlarla paketlenen eşyalar, müşteriye özel hazırlanan 7 metreküplük kapalı depolarda saklanıyor. Anahtarının müşteriye teslim edildiği bu hizmette, istediğiniz zaman eşyalarınızı alabiliyor, farklı bir yere nakledebiliyorsunuz. 


Temiz, bakımlı ve güvenli depolama alanlarıyla hizmet veren...