26 / 04 / 2024

hızray son durum 2021

hızray son durum 2021

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda HIZRAY projesini müjdeleyerek 2021'de ihaleye çıkacaklarını açıklamıştı. Peki HIZRAY hangi ilçelerden geçecek? İşte merak edilenler...

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son dakika! 584 konutluk dev projede son durum ne? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi projesine hız kesmeden devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son durum ne? 

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

Yumurta fiyatlarında artış hızlı tırmanıyor! Yüzde 50'leri bulan artışta bakın son durum ne?

Milyonlarca vatandaşın her gün tükettiği yumurta fiyatlarına sürekli olarak artış gelmeye devam ediyor. Vatandaş bu duruma isyan etti. Yumurta fiyatlarında yaşanan son durum merak konusu oldu. 

Euro rekora koşuyor! Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrasında Euro'daki yükseliş de hız kesmeden devam ediyor. Peki Euro'da son durum ne? Euro 28 Mart Salı günü ne kadar oldu? İşte son dakika Euro kuru...

Piyasalar Powell rüzgarıyla savruldu! Altın, dolar ve bitcoinde son durum!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın gerçekleştirdiği 2 günlük sunum piyasalarda önemli gelişmelere imza atttı.  Powell daha hızlı ve yüksek oranda faiz artırımına gidebileceklerinin sinyalini vermesiyle piyasaları savurdu! Altın, dolar ve bitcoinde son durum!

EYT’de kıdem tazminatı krizi! Patronlar düzenlemeyi engellemeye mi çalışıyor? İşte son durum…

EYT düzenlemesinin Aralık ayında meclise gelmesi va yasalaşması beklenirken patronlar kıdem tazminatı için hükümete bir mektup yazdı. EYT’lilere kıdem tazminatı ödenecek mi ödenmeyecek mi? İşte son durum…

Altın bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 gram altın kaç TL oldu? İşte altında son durum..

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın son günlerde sert hareketlilik yaşaması yatırımcıyı da etkiliyor. Peki ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla hızla düşüş yaşayan altında son durum ne? Bugün altın ne kadar? İşte 17 Ekim altında son durum..

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Gümüş fiyatları ne kadar? 22 Mayıs 2022 gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Son zamanlarda merakla takip edilen yatırım aracı olma yolunda hızla ilerleyen gümüşün 22 Mart 2022 fiyatı ne kadar? Gümüşte son durum ne?

Dolar rakip tanımıyor! 20 Mayıs 2022 dolar bugün ne kadar oldu? Dolarda son durum...

Dolar, bugün piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar rakip tanımadan tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 20 Mayıs 2022 dolarda son durum...

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

hızray son durum 2021 Haberi

hızray son durum 2021

İstanbul’u doğu batı aksında, bir baştan diğer başa kat edecek raylı sistemlerden biri HIZRAY olacak. Proje; Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenler, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Kağıthane, Beşiktaş, Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik dahil 17 ilçede yaşayan İstanbulluların hayatına hız katacak. İBB'nin İstanbul Bülteni Mart 2021 sayısında yer alan habere göre; metro sistemlerinin 35 kilometre olan ortalama hızını 70-80 kilometreye yükseltecek büyük yatırım, özel otomobil kullanıcıları için toplu taşıma sistemini daha cazip hale getirecek.

HIZRAY ile Beylikdüzü’nden Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 saat gibi kısa bir sürede ulaşım sağlanacak. Bu proje, aynı zamanda İstanbul’un doğubatı aksında TEM - E5 arasında arazi kullanım gelişimini kontrol altında tutacak ve İstanbul’un kuzeyine, yeşile doğru kentin büyüme baskısında azalmayı sağlayacak.

HIZRAY’ın hizmete sunulmasıyla, günde 1 milyon...