25 / 04 / 2024

HKÜ fakülteleri

HKÜ fakülteleri

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) binası açılış töreni, Usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın katılımıyla yapıldı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'nün inşaatı başlıyor!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

HKÜ'nün yeni fakülte binası açıldı!

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) binası açılış töreni, Usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın katılımıyla yapıldı.

Arazi toplulaştırması için genel müdürlük kurulacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik dün Ziraat, Veteriner, Su Ürünleri Fakülteleri Dekanları toplantısının açılışında: “Yalnız toplulaştırma ile ilgilenilecek, yalnız toprakla meşgul olacak bir genel müdürlük kuruyoruz” dedi.

Çapa ve Cerrahpaşa'da yıkım Nisan'da başlıyor!

Tarihi Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri TOKİ tarafından 3 bin 600 dönüm arazi karşılığında yeniden yapılacak. Yeni tıp fakülteleri için nisana kadar plan çalışmaları tamamlanacak ve ardından da binaların yıkımına başlanacak

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit onaylandı!

Ankara Üniversitesi Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit projesini ASKİ yeniden çizdi. Bu kez Koruma Kurulu da projeyi onayladı.

Çapa ve Cerrahpaşa taşınıyor!

Türkiye'nin sağlık hizmeti anlamında iki önemli markası olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri'nde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlayacak. Peki her gün binlerce hastanın tedavi için kapısını çaldığı hastaneler nereye taşınacak?

Mimarlık öğrencileri işçi sınıfına yönelik konut projesi geliştiriyor!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakülteleri arasında yürütülen akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak mimari stüdyo uygulaması 2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde de devam ediyor.

ASKİ Ankara'da yapılacak üstgeçit projesini 2. kez kurula sundu!

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasında planlanan ancak tarihi binaların siluetini bozduğu gerekçesiyle ile iptal edilen üstgeçit projesini yeniden çizen ASKİ, Koruma Kurulu'na ikinci kez sundu

HKÜ tarafından Mimarlık semineri düzenlendi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) tarafından "Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması ve Mimarlık" konularını içeren bir seminer düzenlenerek pek çok incelemeler, araştırmalar ve sonuçlar ele alındı.

HKÜ mimarlığın gelişimi semineri düzenlendi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) tarafından "Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması ve Mimarlık" konularını içeren bir seminer düzenlenerek pek çok incelemeler, araştırmalar ve sonuçlar ele alındı.

HKÜ fakülteleri Haberi

HKÜ fakülteleri

"Mimarlık, Görsel İletişim Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı" bölümlerini içinde barındıran GSMF binasının açılışı özel bir programla gerçekleştirildi. Usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın özel olarak katıldığı açılışa, Ahmet Kalyoncu ve Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, GSMF Dekanı Prof. Dr. Görün Arun, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen gibi birbirinden kıymetli katılımcılar açılışa katıldı. GSMF binasının girişinde kurdele kesimi ile başlayan açılış töreni, binadaki odalara ve sergi alanına gezi ve kokteyl ile devam etti. Üç bölümün ortak olarak fuaye alanında düzenlediği sergiyi gezen katılımcılar, sergiyi çok beğendiklerini dile getirerek emek veren tüm akademisyenlere, öğrencilere ve görevlilere teşekkür etti. Binayı gezen ve yakından inceleyen Danyal, HKÜ'nün atmosferini ve mimari tasarımını çok beğendiğini belirterek, "Hasan...