18 / 04 / 2024

HM Trade İnşaat adres

HM Trade İnşaat adres

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shanın Farajı Lahıjanı ve Alvand Moshfeghı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Osman Kaan tarafından kuruldu.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ergin Ardıç, Fatih Bingöl ve Osman Kaan Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Trade İnşaat Ve Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trade İnşaat Ve Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ercan Ölmez tarafından kuruldu.

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ines Lakılı ve Ramı Farhat ortaklığında kuruldu.

Ask Trade İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ask Trade İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Sergey Kudryavtsev tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vladımır Bısero Ivanov tarafından kuruldu.

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Avcılar’da   350 bin TL sermaye bedeli İle  Haıtham S.H.Handı tarafından kuruldu.

HM Trade İnşaat adres Haberi

HM Trade İnşaat adres

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shanın Farajı Lahıjanı ve Alvand Moshfeghı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.  


HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A.İNŞAAT; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...