23 / 04 / 2024

Hollanda klise satışı

Hollanda klise satışı

Hollanda’daki kilise binalarının ne olacağı konusunda tez hazırlandı. Klise binalarının 2030 yılına kadar satılacağı iddia ediliyor.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası 270 bin dolara satıldı!

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın görev yaptığı klise binası, kilise derneği üyeleri tarafından satın alındı.

Hollanda’daki klise binaları 2030'a kadar satılacak!

Hollanda’daki kilise binalarının ne olacağı konusunda tez hazırlandı. Klise binalarının 2030 yılına kadar satılacağı iddia ediliyor.

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar avroluk proje!

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Hollanda'da 850 kilise satışta!

Hollanda'da Katolik Kilisesi cemaat azlığı nedeniyle çok sayıda kiliseyi satışa çıkardı. Ülkedeki toplam 1700 Katolik kilisesinden yarısının satıldığı ya da satılmayı beklediği belirtiliyor.

Yolanthe Cabau Hollanda'daki evini satamıyor!

Rol aldığı film Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından şikayet edilen Yolanthe Cabau'ya bir şok daha! Hollanda'daki satılık evinin emlakçısı, Cabau için 'O kadar pinti ki 1 euro'nun hesabını yapıyor' dedi.

Teknosa, Hollanda'dan bir teknoloji zincirini almaya hazırlanıyor!

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Necil Oyman, “Avrupa’daki fırsatları kokluyoruz. Özellikle Hollanda’dan bir teknoloji zincirini satın alabiliriz. HSBC ile anlaşma imzaladık. Onlar bizim adımıza görüşmeler yapıyor” dedi...

Mutlu Akü Tuzla ve Gebze'deki arsalarını satıyor!

Mutlu Holding hissedarları tüm paylarını Hollanda menşeili Metair International Holdings Cooperatief U.A'ya satıyor. Bu satışın bedeli Mutlu Akü'nün Tuzla ve Gebze'deki arsaları satılırsa 176 milyon dolar olacak...

Zorlu Vestel'in tamamını satın aldı!

Vestel Elektronik Anayi ve Ticaret A.Ş'nin Hollanda'da kurulu Collar Holding B.V. sahip olduğu hisselerinin tamamını Zorlu Holding A.Ş aldı. Satın alış işlemi için ödenen bedel 437 milyon lira oldu...

Darty Türkiye satılıyor!

Tekno market zinciri Darty’nin, Fransa, Belçika ve Hollanda’da pozisyonunu güçlendirirken ‘gözlem altında tutma’ kararı aldığı ve Türkiye’de satış için Teknosa ile masaya oturduğu belirtiliyor.

Mitsubishi, Hollanda'daki fabrikasını 1 Euro'ya satıyor!

Japon otomotiv üreticisi Mitsubishi'nin, kapatma kararı aldığı Hollanda'nın Limburg eyaletindeki NedCar isimli fabrikasını 1 Euro sembolik değerle satmak istediği bildirildi

Hollanda klise satışı Haberi

Hollanda klise satışı

Hollanda’daki kilise binaların geleceği konusunda bir tez hazırlandı. Araştırmaya göre, 2030 yılına kadar yaklaşık bin kilise binası boşalacak.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, birçok kilise ya restoran bar ya da ev, işyeri veya kapalı oyun alanın dönüştü. Bölgedeki bazı binalar ise yıkılıyor. Herman Wesselink, kilise binalarının geleceği konusunda bir tez hazırladı. 

Bin klisi boş kalacak

2030 yılına kadar yaklaşık bin kilise binası boş kalacak.  Hollanda Televizyonu’na (NOS) göre, Protestan kiliselerinin kapılarına kilit vuruluyor. Ülkenin Sint-Clemens Kilisesi’nden Anton van Diessen, “Üzgünüm, kilisemiz satılık. Artık insanlar tanrıya inanmıyor” diye konuştu.

Klise binaları 2 milyona kadar çıkıyor

Ağırlıklı olarak kilise binası satışı ile ilgilenen emlakçı Marten van der Meijde, yoğun ilgi gördüklerini açıkladı. Hollandalı emlakçıya göre Amsterdam, Rotterdam ve Lahey üçgenindeki büyük kentlerde kilise binası fiyatları...