24 / 04 / 2024

home aves ne zaman teslim

home aves ne zaman teslim

191 adet dairenin yer aldığı Home Aves projesinde konut teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Güneşli Home Aves ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan bedel banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor...

Home Aves fiyat listesi!

Home Aves fiyat listesi 'ne göre projede bulunan dairelerin fiyatı minimum 137 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Home Aves fiyat listesi ile ilgili olarak projenin satış ofisini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz...

Home Aves fiyat listesi!

Kavi Yapı 'nın girişimi ile yükselen Home Aves fiyat listesi detaylı olarak haberimizde yer alıyor...

Home Aves ne zaman teslim?

Güneşli'de hayata geçirilen Home Aves projesinde satış süreci devam ediyor. Home Aves ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2013 Aralık ayı öngörülüyor

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Folkart Liva Home ne zaman teslim?

169 konut ve 24 işyerinden meydana gelen Folkart Liva Home projesi Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.Peki Folkart Liva Home ne zaman teslim?

Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Liva Home projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Uzundere Liva Home projesinde 169 daire ve 24 adet iş yeri bulunuyor. Peki Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Güneşli Home Aves ödeme planı!

20 dairenin satışlarının devam ettiği Güneşli Home Aves ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor.

Home Aves Güneşli fiyatları 2016!

Toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 20 adet daire kaldı. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. İşte Home Aves Güneşli fiyatları 2016...

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

home aves ne zaman teslim Haberi

home aves ne zaman teslim

191 adet daireden meydana gelen Home Aves projesi lokasyon olarak İstanbul Bağcılar'ın Güneşli bölgesinde konumlandırılıyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Güneşli Home Aves Evleri Kavi Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği Kavi Yapı Home Aves Evleri toplamda 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2 blok olarak yükselen Home Aves Konutlarında dairelerin alanları 40 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Home Aves ödeme planı bilgisinden önce projesinin sosyal alanlarından bahsedelim.


Güneşli Home Aves Evlerinde kat bahçeleri, tenis kortu, otopark, sığınak, jeneratör, sauna, fin hamamı, kapalı yüzme havuzu, barbekü terası, güvenlik gibi imkanlarda mevcut durumda. Kavi Yapı Home Aves fiyat listesi kapsamında konutlar 137 bin...