26 / 04 / 2024

Home Town satış ofisi

Home Town satış ofisi

Eyfel Yapı imzası ile inşa edilen Home Town projesi Şile'de hayata geçiriliyor. Şile Home Town daire teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Şile Home Town güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Folkart Liva Home 2.etap satışta!

Liva Home Uzundere projesi Folkart imzası taşıyor. 2.etap satışları başlayan projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor..

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Liva Home Folkart satış fiyatları!

Ön satışların başladığı Liva Home Projesi, Folkart Yapı imzası ile İzmir Uzundere'de yükseliyor. 2018 yaz döneminde teslimlerinin yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor...

Liva Home Uzundere ön satışta! 222 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart imzası ile hayata geçirilen Lova Home Uzundere projesinde fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor. Projede ön satışlar başladı.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu satışta! Metrekaresi 15 bin TL!

Sur Yapı'nın Koşuyolu'nda hayata geçirdiği yeni projesi Excellence Koşuyolu projesi satışa çıktı. İlk 50 konut ve home ofislerin satışa çıktığı projede metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor.

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Home Town satış ofisi Haberi

Home Town satış ofisi

Meşrutiyet Köyü'nde yaşama geçirilen Home Town Şile Evleri Altunizade'ye 35 dakikalık mesafede yükseliyor. Şile Home Town güncel fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


2015 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Meşrutiyet Home Town 2 oda 1 salon daire tiplerinden tasarlandı. Toplam 48 adet villanın yer aldığı proje ödeme koşulları içerisinde 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.


Şile Home Town sosyal alanları içerisinde hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, DVD kulübü, satranç köşesi, açık yüzme havuzu, barbekü, resim atölyesi, sinema ve cafe, restoran, zen göletleri ve fotoğrafçılık kulübü mevcut.


Şile Home Town güncel fiyatları;

Home Town villalarında üst kat villalar 129 bin TL'den başlıyor. Projede alt kat villalar ise 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Beyza...