16 / 04 / 2024

honda civic 17 temmuz güncel fiyat listesi

honda civic 17 temmuz güncel fiyat listesi

Honda'nın Türkiye'de çok sevilen ve tutulan modeli Civic, ilk üretim bandından indiği 1972 tarihinden bu yana 50 yılı geride bıraktı. Türkiye ve dünya yollarında 11. nesliyle boy gösteren Honda Civic 17 Temmuz güncel fiyat listesi haberimizde....

Honda Nisan 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Hem City'e hem de Civic'e tam 120 bin TL'lik indirim geldi! Kaçırmayın!

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Civic'e tam 120 bin TL indirim yaptı. Peki Honda Civic ve Honda City'nin Nisan 2024 fiyatları ne kadar? 

Honda Civic'in en yeni fiyat listesi açıklandı! Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyat listesini açıkladı. En sevilen modeller arasında yer alan Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi...

Honda çok konuşulacak fiyat listesini açıkladı! Civic'e tam 120 bin TL'lik Şubat 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda çok konuşulacak Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. Yeni fiyat listesine göre en sevilen modeller arasında yer alan Civic'e 120 bin TL indirim geldiği belirtildi. Peki Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte son dakika Civic Şubat 2024 fiyat listesi...

Honda'dan büyük fırsat: Tam 175 bin TL'lik indirim geldi!

Otomotiv devi Honda'nın City ve Civic modellerinin fiyatları yeni bir araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte tam 175 bin TL'lik indirimin geldiği o fiyat listesi...

Honda 2024 Ocak ayı güncel fiyatlarını duyurdu!

Honda otomobil üreticisi, 2024 Ocak ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Markanın yayımlanan fiyat listesinde, Civic modelinde 175 bin Türk Lirası indirim yapıldığı kaydedildi. Ayrıca, City modeli, Honda otomobil üreticisinin en uygun modeli olarak ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı. Peki Honda Civic'in yeni fiyatları ne kadar? İşte son dakika Honda Civic fiyatları...

Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle! 100 bin TL’ye kadar da takas desteği verilecek!

En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle satılıyor. Üstelik söz konusu araç için 100 bin TL’ye kadar da takas desteği veriliyor.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

Honda Civic almak isteyenlere güzel haber! Civic modelinin fiyatı bu ay aynı kaldı!

Honda’nın Türkiye pazarında en çok bilinen ve sevilen modellerinden Civic modeline bu ay zam veya indirim gelmedi. Honda, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Civic modelinin fiyatında bir değişikliğe gitmediğini duyurdu.

Honda Civic’e gelen zam herkesi şaşkına çevirdi! Civic’in yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Honda, Civic modeline temmuz ayı kapsamında dev bir zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Civic’in fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Peki, Honda Civic’e ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Bir Honda efsanesi olan Civic’in yeni fiyatı belli oldu! Honda Civic’e gelen zam dudak uçuklattı!

Honda’nın en çok sevilen ve Türkiye’de en çok satılan modellerinden biri olan Civic’e haziran ayı kapsamında dev zam geldi. Honda, yaptığı açıklamada Civic’e tam 193 bin TL zam yaptığını duyurdu.

honda civic 17 temmuz güncel fiyat listesi Haberi

honda civic 17 temmuz güncel fiyat listesi

Honda’nın 1972 yılından bu yana dünya genelinde 27,5 milyondan fazla satış adedine ulaşan Civic modeli, 11’inci nesli ile 50’nci yaşını kutluyor.

Honda Civic’in ilk neslindeki temel ilkeler, tüm jenerasyonlar boyunca korundu.

Güncel olarak 11’inci nesliyle yollarda olan Civic, kendi sınıfının standartlarını belirlemeye ve müşteri beklentilerinin ötesine geçmeye devam ediyor. Civic’in uzun yıllardır popülerliğini korumasının temelinde ise Honda mühendislerinin 50 yıldır geliştirdiği ileri teknolojiler yer alıyor.

Civic’in temel tasarım felsefesinde bulunan geniş iç hacim, ileri teknolojiler, performans ve keyifli sürüş devam eden tüm nesillerde de korunmaya devam ediyor.

Honda Motor Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı Tom Gardner, Honda Civic’in tüketiciler tarafından ilk neslinden beri çok beğenilen bir model olmasından duydukları mutluluğu ifade ederek, Civic’in 11’inci neslinde ilk nesildeki işlevsellik, konfor gibi temel tasarım felsefesinin devam ettiğini belirtti.

Gardner, Civic’in ana bileşeni...