27 / 04 / 2024

hoover

hoover

Uygun fiyatlı beyaz eşya markası Hoover’da şimdi sevilen model buzdolabında indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Hoover buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

En ucuzu sadece Trendyol’da! Hoover bulaşık makinesi bugüne özel indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hoover bulaşık makinesi sadece bugüne özel fiyatıyla Trendyol’da satışa sunuldu. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. Donanım özellikleri fiyatına göre oldukça fazla. İşte, indirimli fiyatıyla Hoover bulaşık makinesi 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

CarreforSA’da Hoover beyaz eşya ürünlerinde muhteşem kampanya! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Uygun fiyatlı beyaz eşya arıyorsanız, bakmanız gereken ilk yer CarrefourSA. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, buzdolapları, kurutucularda yüzde 17’ye varan indirimler sizi bekliyor. Kampanya için acele edin. İşte, indirimli CarrefourSA’daki Hoover ürünleri 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı Hoover bulaşık makinesi arayanlar, bu haberi muhakkak okuyun! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı bulaşık makinesi arayanlar için Hoover bulaşık makinesinin satış yapıldığı yerleri inceledik. Hoover bulaşık makinelerinde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Hem uygun fiyatlı hem de temiz yıkayan bir bulaşık makinesi istiyorsanız bu haberimiz tam size göre. 15 Eylül fiyat listesi..

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

40’tan fazla ek program seçeneği sunan Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 kurutma makinesinin fiyatı belli oldu!

Yeni evlenecek çiftler ve evine kurutma makinesi almak isteyenler için Hoover’dan dev bir haber geldi. Hoover, son teknolojik özelliklerle donattığı kurutma makinesini satışa çıkardı.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Hoover’dan resmen herkesin arzu ettiği ancak kimsenin bulamadığı bir teknolojik ürün geldi. Hoover, ürettiği MBC500UV 011 yatak temizleyicisini görücüye çıkardı. İşte Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Hoover HFDN 1L360OW-17 Bulaşık Makinesi MediaMarkt’ta 9 taksit fırsatıyla satışta!

Özellikle son yıllarda beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Hoover, evine bulaşık makinesi almak isteyenlerin tam aradığı özelliklere sahip bir bulaşık makinesi üretti. HFDN 1L360OW-17 Bulaşık Makinesi, MediaMarkt’ta 9 taksit fırsatıyla satışa sunuldu.

İndirimli Hoover çamaşır makineleri bu adreste! Hoover çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 17 Nisan 2023 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ve kaliteli beyaz eşyanın adresi Hoover’da şimdi indirim zamanı. Hoover'in 9 ve 10 kilogram kapasiteli çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Hoover çamaşır makineleri ne kadar? İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi…

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi yüzde 11 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki çamaşır makinesinin özellikleri neler? 

hoover Haberi

hoover

Hoover buzdolabında bulunan 0 derece çekmeceleri taze et, şarküteri ürünü ve balıkların daha uzun süre taze tutar. Bu çekmecede kusursuz tazelik şartlarını yaratmak amacıyla kutu içindeki sıcaklık, buzdolabının geri kalanından 2-4 derece civarında daha soğuk tutulur. Ayrıca ayrı bölümler sayesinde de istenmeyen kokuların birbirine karışması da önlenir.

Hoover buzdolabında bulunan gömülü LED ışık sayesinde buzdolabınızın içi eşit şekilde aydınlanır, böylece dolapta neler olduğunu kolayca görebilirsiniz.

Ayrıca buzdolabının içinde bulunan bu ışıklar buzdolabının ön tarafına akıllıca monte edildiğinden, dolabın içi dolu olsa da ışığı engellemez. Daha da önemlisi, bu LED ışıklar uzun ömürlü ve enerji açısından da verimlilik sağlar.

Dondurulmuş gıdalarınızı korumak ve enerji tasarrufu sağlamak için artık dondurucunuzun buzunu çözdürmenize gerek yok. Hoover buzdolabında bulunan noFrost teknolojisi nemi alır ve havayı kuru...