29 / 03 / 2024

HSBC kredi

HSBC kredi

HSBC ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

HSBC bank, Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacağınız alışverişlerde 200 TL milf puan hediye ediyor. Kampanyayı merak edenler detaylı bilgi için araştırma yapıyorç Biz d sizler için lampanyanın bütün inceliklerini araştırdık İşte detaylar...

Tam 22 banka açıkladı! İş Bankası, QNB Finansbank, ING, Yapı Kredi, TEB, Ziraat, Halkbank, HSBC, Vakıfbank...

Konut kredisi faiz oranları açıklandı. En iyi kredi veren banka hangisi 24 Ekim 2022 konut faiz oranları...

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.

Dev bankalarda son dakika depremi!  Ziraat, Garanti, Halkbank, ING... Bu habere bakmadan kredi çekmeyin! 

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarında son dakika! İşte 12 Eylül 2022 Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, HSBC, Denizbank, ING, QNB Finansbank, İş bankası ve TEB ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları…

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

Akiş GYO 20 milyon dolar kredi kullandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, HSBC Bank A.Ş'den 20 milyon ABD Doları tutarında kredi kullandı...

HSBC konut kredi faiz oranını indirdi!

HSBC konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3.15 seviyesinden yüzde 2.99’a indirildi. Bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ortalamaları yüzde 2,62 seviyesine düştü...

HSBC konut kredisi faiz oranları arttı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları artmaya devam ediyor. HSBC Bank konut kredisi faiz oranlarında artışa gitti. Kredi Pazarı HSBC Bank’ın konut kredisi ürününü araştırdı.

Akiş GYO 40 milyon dolar kredi kullanacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı HSBC'den 40 milyon ABD Doları tutarında kredi kullanılmasına karar verildi...

HSBC'nin KKTC'de verdiği konut kredisi mahkemeye taşındı!

Emlak kredileri için tehlike sinyali! HSBC'nin KKTC emlakları için kredi vermesi, bir grup İngiliz'i rahatsız etti. Konuyu 'yasa dışı' diyerek mahkemeye taşıdılar!

Saf GYO, HSBC ile 200 milyon USD tutarında kredi sözleşmesi imzaladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, HSBC ile 200 milyon USD tutarında kredi sözleşmesi imzaladı.

HSBC'den tüketicinin kredi notuna göre yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranları!

HSBC ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Şişecam ve Paşabahçe, Rusya'daki ortağı için kredi garantörü oldu!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş ile Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklığı OOO Posuda şirketinin HSBC Bank (RR) LLC'den aldığı kredi için garantör olduğunu açıkladı...

HSBC kredi Haberi

HSBC kredi

HSBC'nin yaz ayına özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bankalara Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve %0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.


Kampanya kapsamında faydalanılacak kredi faiz oranı Kredi Kayıt Bürosu Kredi Notu’na göre belirleniyor. KKB Kredi Notu 1.650’den yüksek ise Yüksek Not, KKB kredi notu 1.201 – 1.650 arasında ise Orta Not, KKB kredi notu 1.200 ve altında ise Düşük Not olarak değerlendiriliyor. Yüksek Not için aylık en düşük faiz oranı % 0,89 ve Düşük Not için en yüksek faiz oranı %1.55 olup, başvuru değerlendirme sırasındaki güncel kredi kayıt bürosu (KKB) risk raporu kredi notuna ve kredi vadesine göre değişiyor.


Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre ön değerlendirme sonucuna göre,...