19 / 04 / 2024

Hudaybedı Hangeldıyev

Hudaybedı Hangeldıyev

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hajymyrat Rejepov ve Hudaybedı Hangeldıyev 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Famıl Baghıyev ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran Alıyev ve Mehmet Civan ortaklığında kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Safeway İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Samır Alıyev tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Hudaybedı Hangeldıyev Haberi

Hudaybedı Hangeldıyev

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hajymyrat Rejepov ve Hudaybedı Hangeldıyev 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu. 


Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...