20 / 04 / 2024

Hulusi Belgü adaylığı

Hulusi Belgü adaylığı

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Ömer Hulusi Topbaş kimdir? Hangi şirketlere üst düzey yöneticilik yaptı?

Ömer Hulusi Topbaş hangi şirketin genel müdürü olarak çalıştı? BİM’de ne iş yapıyor? İşte Ömer Hulusi Topbaş ile ilgili merak edilenler...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

2019'da AVM'lerden 160 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, AVM'lere 53 milyar dolarlık yatırım yapıldığını ve 520 bin çalışana sahip olduklarını ifade ederek "2018'de 130 milyar TL ciroya ulaştık. 2019'da 160 milyar TL ciroya ulaşmayı bekliyoruz." dedi. 

Hulusi Belgü adaylığı Haberi

Hulusi Belgü adaylığı

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu.


Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi.


Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.


 Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:


Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar


Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan,...