26 / 04 / 2024

Hurşut Gürsoy

Hurşut Gürsoy

Rize' nin Piraziz ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Hurşut Gürsoy, evi ile yol arasında bulunan dere üzerine kendi imkanları ile yaptığı köprü ye demir kapı taktı...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Rahle Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahle Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşut Aygün, Hakan Şengül, Emre Güleç ve Serhat Küçük ortaklığında kuruldu.

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Hurşut Gürsoy Haberi

Hurşut Gürsoy

Bozat köyünde eşi ile tek katlı evde yaşayan Gürsoy, yola çıkmak için dere üzerine inşa ettiği demir köprüyü kullanıyor. Sel gibi doğal afetler sonrasında yıkılan tahta köprüyü daha sağlam yapmaya karar veren Gürsoy, evinin yan tarafında ailesi ile oturan kardeşinden destek istedi. Kardeşinden maddi ve manevi destek göremeyen Gürsoy, bunun üzerine kendi imkanlarıyla tamamladığı köprüye kapı taktı.


Hurşut Gürsoy'un yaptığı köprüden bu sayede herkes geçemiyor. Köprüyü sadece Gürsoy'un izin verdiği kişiler kullanabiliyor. Gürsoy'un kardeşi ile ailesi de yoldan evlerine giderken dereden geçmek zorunda kalıyor.


Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önceden yaptığı tahta köprülerin şiddetli yağış sonrası çok kez yıkıldığını anlattı.


Bunun üzerine demir köprü yapmaya karar verdiğini dile getiren Gürsoy, şöyle devam etti:


"Kendi çabamızla yaptığımız tahta köprüler yağışlarda yıkıldı. Bunun üzerine...