29 / 03 / 2024

Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi

Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Kadın omuz çantası 190 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü!

BİM’in 14 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, kadın omuz çantası 190 TL’ye, laptop çantası 170 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü. İşte BİM 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi Haberi

Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi

Alanındaki dünyanın en önemli organizasyonlarından MIPIM’de Tabanlıoğlu Mimarlık, 2017’de de tüm platformlarda en çok ilgi toplayan ofislerden biri olarak öne çıktı. Son yıllardaki geleneksel katılımını sürdürerek özgün standıyla MIPIM 2017’de de yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın New York ve diğer Amerika projeleri ile birlikte yeni projeleri, Melkan Gürsel ve Murat Tabanlıoğlu tarafından İstanbul Çadırı’nda geçekleştirilen “Türkiye Mimarlığı Dünya Haritasında” başlıklı toplantı ile tanıtıldı. Paul Finch moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Binaları sonsuz defa dönüştürmek ve yeniden kullanmak nasıl mümkün olur?” başlıklı panelde ise Murat Tabanlıoğlu, Mahesh Ramanujam, Rebecca Pearce ile birlikte konuşmacı olarak yer aldı. Tabanlıoğlu Mimarlık, özgün standında dikkat çeken projeleri, toplantı ve panelleri ile ilgi odağı olduğu MIPIM’de, bu yıl 4’üncü katılımında 4 ödül birden aldı.


MIPIM AR Future Awards 2017’de iki...