25 / 04 / 2024

Hüseyin Arslan miras kalan ev

Hüseyin Arslan miras kalan ev

Giresun'un Güce ilçesinde babasından miras kalan evin, kadastro kayıtlarında, yıkılıp yerine 2 ev inşa edildiğini iddia eden Hüseyin Arslan, durumun düzeltilmesini istedi.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Aydın'da baba mirası evin yıkıldığı iddia edildi!

Giresun'un Güce ilçesinde babasından miras kalan evin, kadastro kayıtlarında, yıkılıp yerine 2 ev inşa edildiğini iddia eden Hüseyin Arslan, durumun düzeltilmesini istedi.

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Hüseyin Arslan: Demokrasinin yanındayız!

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Hüseyin Rüştü Altuntaş'ın 19 milyonluk gayrimenkulüne tedbir!

İşadamı Hüseyin Rüştü Altuntaş’ın ölümünün ardından başlayan miras kavgasında mahkeme, 19 milyon TL’lik gayrimenkulle Türkiye’nin en büyük yatı ‘Su Perisi’ne tedbir koydu. 30 milyon Euro’luk yat seferden men edildi

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Voyvoda Hacı Hüseyin Ağa'nın Bodrum arazisinden mirasçılar pay alabilecek!

Bodrum'da Güvercinlik Köyü’nde 200 yıl önce yaşayan Voyvoda Hacı Hüseyin Ağa'nın 75 milyonluk arazisinde payları olduğunu ve torunları olduğu iddia eden mirasçılar, araziden pay alabilecek

Hüseyin Öz: Trabzon'un tarih ve kültür mirası ön plana çıkartılmalı!

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Örs, "Trabzon zengin tarihi ve kültürel miraslan olan bir şehir. Ancak çarpık yapılaşma ile birlikte tarihi dokumuz ön planda gözükmüyor. Birinci planda bu dokuyu ortaya çıkarmamız gerekir" dedi.

Hüseyin Arslan miras kalan ev Haberi

Hüseyin Arslan miras kalan ev

İstanbul'da yaşayan Hüseyin Arslan, Giresun'un Güce ilçesinde babasından miras kalan tek katlı evin kadastro kayıtlarında yıkıldığı ve yerine 2 farklı ev yapıldığını iddia etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yanlışın düzeltilmesi için girişimlerde bulunan Arslan, konuyu yargıya taşıdı. Kadastro yetkililerinin yanlış tutanak düzenlediklerini söyleyen Arslan, bahse konu evin yıkılmayıp sağlam olduğunu belirtti.

Arslan, "Babamdan kalan şahsıma ait tapulu arazinin üzerinde bulunan evimin yıkıldığını, benim yokluğumdan yararlanılarak kadastro yetkililerince evimin keşfi yapılmadan tutanak düzenlendi. Evim yıkılmadı sağlamdır. Bu evin yerine iki tane ev yapıldığı tespit tutanaklarında görülmektedir. Tutanakların fotokopisiyle Kadastro Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundum. Müfettişlerin arazimin üzerindeki eve keşif yapmadan 'Gördük düzelttik' diye yanlış ve eksik tutanak düzenlemişler. Şu anda elimde bütün belgelerimin var. İlçede mahkemeye müracaat ettim. Mahkeme de kararı...