20 / 04 / 2024

Hüseyin Arslan özgeçmiş

Hüseyin Arslan özgeçmiş

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan kimdir? Hüseyin Arslan inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Hüseyin Arslan hangi projelere imza attı? İşte YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan biyografisi...

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Hüseyin Arslan: Demokrasinin yanındayız!

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümde iddialı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kentsel dönüşüme önem veriyor. Çok da iyi yapıyor... Önem vermek de zorunda çünkü Adananın başka çıkış yolu yok .Kentsel dönüşümü çok da geniş kapsamlı oluşturmak zorunda. Neden mi ?...

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Hüseyin Aslan, Bayraklı'nın sorunlarına değindi!

Kentsel dönüşümü korkulu rüya olmaktan çıkaracağını söyleyen DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, yaptığı açıklamada " Kooperatifçiliği biliyoruz. Geçmişimiz ve yaptıklarımız bunun garantisi " dedi

Hüseyin Arslan özgeçmiş Haberi

Hüseyin Arslan özgeçmiş

Hüseyin Arslan kimdir?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Hüseyin Arslan,  1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Aynı zamanda, Türk inşaat sektörünün köklü ve saygın kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Arslan; gayrimenkul sektörü ve özellikle de Kamu Özel Ortaklığı (PPP) konularında yurt içi ve yurt dışında pek çok konferansa davetli konuşmacı olarak katılmaktadır. 1975 yılında grubun ilk firması olan AKSA İnşaat ile faaliyetlerine başlayan YDA Group bugün; farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle, yurt içi ve yurt dışı iştirakleri bulunan, uluslararası düzeyde iş hacmi yaratan,  6,8 milyar USD’yi bulan tamamlanmış projeleri ve 8 bin kişilik istihdam gücüyle Türkiye’nin lider...