19 / 04 / 2024

Hüseyin Dinçel yabancıya konut satışı değerlendirmesi

Hüseyin Dinçel yabancıya konut satışı değerlendirmesi

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

Yabancıya konut satışı Haziran'da rekor kırdı! En çok konut hangi ülke vatandaşlarına satıldı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde yabancılara konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? İşte ayrıntılar ve Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan'ın konuyla ilgili o yazısı...

Konut satışlarında son yılların en iyi Nisan ayı rakamları yakalandı!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel bugün TÜİK tarafından resmen açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hüseyin Dinçel'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Ev ilanlarında 'Sadece yabancıya satılık' krizi! Dikkat! Ceza getirebilir! 

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, gayrimenkul piyasasındaki fırsatçılara dikkat çekerek, 'Türkler aramasın', 'Sadece yabancıya kiralık' gibi ilanlarının sayısının hızla yükseldiğini belirtti. Bu durumun ceza getirebileceğini vurguladı...

Konut güvenli liman olduğunu ispatladı!

Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel, 2021 Aralık'a ilişkin konut satış verilerini değerlendirdi. Rakamların, konutun güvenli liman olduğunu ispatladığını belirten Dinçel, "Önümüzdeki yıl bu trendin devam etmesini, yabancıya en az 70 bin konutun satılmasını bekliyoruz" dedi.

Konut satışlarında çifte rekor geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2021'e ilişkin konut satış istatistiklerini bu sabah resmen açıkladı. Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel açıklanan rakamlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Konut satışları 1 milyon barajını aştı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel konut satış rakamlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Dinçel yabancıya konut satışı değerlendirmesi Haberi

Hüseyin Dinçel yabancıya konut satışı değerlendirmesi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışında vatandaşlık bedelinin 250 bin dolardan 400 bin dolara çıkartılmasına karar verildi.

Merakla beklenen düzenleme bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu düzenleme 1 ay sonra yürürlüğe girecek.

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel'in açıklamaları şu şekilde: "Yabancıya satışta son dönemde büyük bir ivme görülüyor. Bunda ülkemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra gayrimenkul sektörünün güçlü olması, güvenli liman oluşu ve pandemide sağlıkta öne çıkması etkiliydi. Kur artışı sonrası ülkemize gelen yabancı sayısı arttı. Alımlar özellikle vatandaşlık için 250 bin dolar seviyesinde bulunuyordu. Bu fiyatlar yabancı yatırımcının alım gücüne göre makul durumdaydı. Şimdi rakamın arttırılmasıyla bu seviyede bütçesi...