25 / 04 / 2024

Hüseyin Oprukçu

Hüseyin Oprukçu

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu hattı alt yapı çalışmaları hızla devam ederken, bu bölgenin su ihtiyacını karşılaması için kumlan depolama tesisi de son aşamaya geldi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Oprukçu Haberi

Hüseyin Oprukçu

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yapılacak olan 50 metreküp kapasiteli su deposu inşaatı tamamlanıyor. 

Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu sağlayacak olan bu depoya diğer hatlardan 45 metreküp kapasiteli su pompalanması için gerekli olan 20 kilometre civarındaki bir uzunluğa sahip hat çalışması sürüyor. 

Kısa bir süre içerisinde Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu Ereğli Belediyesi tarafından sağlanmış olacak. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sadece Ereğli kent merkezindeki sorunları değil, köy ve kasabaların sorunlarını da çözme noktasında gayret gösterdiklerini dile getirdi. Oprukçu, "Ereğli, kentsel dönüşüm çalışmalarına paralel olarak bir büyüme ve gelişme içerisindedir. Aynı şekilde köy ve kasabalarımızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile bu gelişme ve büyümeye ayak uyduruyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde hareket ederek kent merkezi ile Ereğli'ye bağlı köy ve...