19 / 04 / 2024

Hüseyin Sarı erdek belediyesi gayrimenkul ihalesi

Hüseyin Sarı erdek belediyesi gayrimenkul ihalesi

Balıkesir'in Erdek ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde benzinlik yer alan gayrimenkul için "akaryakıt istasyonu yapılması ve intifa hakkı ihalesi" ile "akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi" düzenlendi.

Erdek Belediyesi'nin gayrimenkulü için yapılan ihalede fesat iddiası!

Balıkesir'in Erdek ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde benzinlik yer alan gayrimenkul için "akaryakıt istasyonu yapılması ve intifa hakkı ihalesi" ile "akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi" düzenlendi.

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Hüseyin Sözlü Adana İlimtepe Konutları'nı inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar AŞ. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlim tepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Sözlü İlimtepe Konutları inşaatını inceledi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam’da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Hüseyin Aslan'a vefa ödülü!

Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak'tan oluşan 3 başkan 'vefa' ödülü verdi.

Erdek'te Narlı Kilisesi restore edilecek!

Erdek'e bağlı Narlı Mahallesi'nde bulunan kilise restore edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, tüm dünyada olduğu gibi kendilerinin de din ve vicdan turizmine önem verdiklerini vurguladı.

Hüseyin Durak: Erdek turizmi do zeytinciliği de darbe alacak!

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak Erdek'te turizm ve zeytincilik alanında açıklamalarda bulundu...

Hüseyin Sözlü: Toplu konut projelerini Sarıçam'da hayata geçireceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Varsaklar Derneği tarafından gerçekleştirilen teşekkür toplantısına katıldı.Sözlü, sağlıklı hizmetler için toplu konut projelerini Sarıçam' da hayata geçireceklerini söyledi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, iş hayatına üniversite son sınıfta, kurduğu inşaat şirketi ile giriş yaptı. Peki Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir? İşte biyografisi...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm ile Bayraklı marka bir kent olacak!

DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, meclis üyesi adaylarını basın karşısına çıkararak, halka tanıttı. Aslan yaptığı konuşmada, Bayraklı'nın tüm sorunlarını yakından bildiğini vurguladı...

Hüseyin Sarı erdek belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Hüseyin Sarı erdek belediyesi gayrimenkul ihalesi

Balıkesir'in Erdek ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde benzinlik yer alan gayrimenkul için "akaryakıt istasyonu yapılması ve intifa hakkı ihalesi" ile "akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi" düzenlendiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, her iki ihalede serbest rekabet ortamının kasıtlı olarak engellenerek sonucu süreç başlamadan belli olacak şekilde planlama yapıldığı ve ihalelerin tek katılımcı ile düzenlenerek hedeflendiği şekilde sonuçlandırıldığının belirlendiği ifade edilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: 

"Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın ihaleye fesat karıştırma suçu kapsamında 1 yıl 15 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği ve bu kararın Yargıtay 5. Ceza Dairesinin 20 Mayıs 2020 tarihli kararıyla onandığı anlaşılmıştır. Belediyenin...