18 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan'a vefa ödülü!

Hüseyin Aslan'a vefa ödülü!

Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak'tan oluşan 3 başkan 'vefa' ödülü verdi.




TÜSİAV, ANGİAD, GGYD, EMSİAD, ASİAD, SEİS, ANGİKAD, OSİAD, AFİDER gibi kuruluşlar tarafından oluşturulan  Ankara  Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun bu yılki ödül töreni Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir de katıldı. Bu yıl 4'üncüsü gerçekleşen ASTOP 'Vefa' ödülleri, aralarında İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Devlet eski Bakanı Kazım Oksay, Türkiye İşverenler Sendikası Konfederasyonu'nun önceki Başkanı Refik Baydur ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da yer aldığı 20 kişiye verildi.


Topluma hizmet aşkı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak'tan oluşan 3 başkan, ülke ekonomisi ve sosyal hayata sağladığı katkı, yaşadığı kente kazandırdığı değer ve her koşulda vazgeçmediği topluma hizmet aşkından dolayı 'vefa' ödülü verdi. Hüseyin Aslan, "İlk kez aldığım bu ödül şahsım için hem gurur verici, hem de tarifi imkansız bir heyecan yaşattı. Geçmişine sahip çıkamayanlar geleceğini planlayamazlar" dedi. TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ise, İzmir'de 30 yılda 35 bini aşkın konut üretmiş, 100 bin insanı ev sahibi yapmış Aslan'ın özel bir kişi olduğunu vurguladı. Aslan'ın bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini dile getirdi.



Yeni Asır


Geri Dön