27 / 04 / 2024

Hüsnü Tekin

Hüsnü Tekin

Şeker Kurumu Başkanı Dr. Hüsnü Tekin, şeker sektörünün devam edebilmesi için şeker fabrikalarının özelleştirilmesi gerektiğini söyledi. Tekin; "Eğer rekabet ortamı oluşursa Şeker Kurumu'nu da kapatabiliriz" dedi.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Hüsnü Akhan kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüsnü Akhan'ın biyografisi...

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hüsnü Akhan Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak!

Doğuş Grubu'ndaki değişim yönetim kademesiyle devam ediyor.  13 yıldır Doğuş Grubu CEO'su olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise yeni dönemde yönetim kurulu başkan vekili olarak görevine devam edecek. Akhan, inşaat ve Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak…

Hüsnü Akhan yeniden Doğuş GYO Başkanı oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Hüsnü Akhan seçildi...

Hüsnü Tekin Haberi

Hüsnü Tekin

Şeker Kurumu Başkanı Dr. Hüsnü Tekin, şeker sektörünün devamı için şeker fabrikalarının özelleştirilmesi gerektiğini belirterek, "Özelleştirmeler yapılırsa rekabet ve fiyat avantajı gelecek, sektörün maliyeti düşecek. Eğer rekabet ortamı oluşursa Şeker Kurumu'nu da kapatabiliriz" açıklamasını yaptı. 


Şeker Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Şeker Örgütü (ISO) tarafından bu yıl 24. kez düzenlenen "Uluslararası Şeker Organizasyonu" Londra'da gerçekleştirildi. Organizasyona 65 ülkeden 400'ün üzerinde delegasyon katılırken toplantılarda şeker üretimi ve tüketimindeki sorunlar ele alındı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekin, toplantının verimli geçtiğini ve Türkiye adına olumlu çıkarımlar ortaya koyduklarını belirtti. 


Tekin, sık sık gündeme gelen kamuya ait şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ve bunun sonuçlarına ilişkin ddeğerlendirmelerde bulunarak, şunları kaydetti: 


 "2010 yılında 10 fabrika ihaleye çıkmıştı. Bunların 4'ü doğuda bulunuyordu. En son, özelleştirme yüksek kurulunda karar çıkmadı. O...