29 / 03 / 2024

Hyundai Asansör fiyatları

Hyundai Asansör fiyatları

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Nefes kesici görünümü ve üstün donanımlarıyla Hyundai Ioniq 5, elektrikli otomobillere bakışı yeniden tanımlıyor. Peki Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Hyundai Asansör Diyarbakır Havalimanı'nda!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından hayata geçirilen projede yüklenici firma YDA İnşaat'ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya bağlayacak projeninasansör temin ve montaj işlerini yapacak.

Hyundai Asansör Avrupa ve Balkan ülkelerini hedefliyor!

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den Balkanlara uzanıyor. Hyundai Asansör' den balkanların en hızlı asansörü...

Asansör ruhsatı almak için gerekli belgeler!

Belediyelerden asansör ruhsatı almak için gerekli evraklar belediyeden belediyeye farklılık gösteriyor. Peki genel itibarıyla asansör ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir? Asansör ruhsat dilekçesi nasıl yazılır?

Asansör işletme ruhsatı nasıl alınır?

Asansörlü olarak inşa edilen ya da yapıya sonradan asansör eklenen binaların asansörleri için belediyeden bu ruhsatı alması gerekiyor. Peki, asansör işletme ruhsatı nasıl alınır? Nereden alınır?

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

Asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı!

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor...

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Hyundai Asansör fiyatları Haberi

Hyundai Asansör fiyatları

Türkiye, inşaat sektöründeki yükselişi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için dünyanın en cazip ülkeleri arasında yer alıyor. Bu hareketliliğe paralel olarak, yasal zorunluluk olan beş katlı binalarda asansör zorunluluğu ile birlikte asansör sektörü hacmi de yükselişte.

Türkiye asansör sanayi 1 milyar dolarlık bir ciroya sahip. Türkiye’de toplam 150 asansör markası, 250 bin civarında belgeli asansör mevcut. Yılda ise 15 bin yeni asansör yapılıyor. Ancak merpen altı üretim ve yetersiz bakım denetim, kazalara davetiye çıkarıyor. Dünyada birçok büyük ve kaliteli projelere imzasını atan ve Türkiye’de HMF Hyundai olarak faaliyet gösteren Hyundai Asansör, asansörlerin güveliği için tüm ürünlerini bir milyon çalışma testine tabii tutuyor.

Üretimde Bir Milyon, Montajda 120 test

HMF Hyundai Genel Müdürü Hakan Ek, son dönemde yaşanan kazalara da dikkat çekerek, gerekli...