25 / 04 / 2024

ibb hafriyat dökme alanları

ibb hafriyat dökme alanları

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal 6831 sayılı Kanunun 16'ncı maddesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesine inşaat, yıkıntı ve hafriyat atıklarının dökümü amacıyla işletilmek üzere verilen orman alanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da 650 bin konutun dönüştürülmesini vadediyor. Peki İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? İşte maliyet hesaplaması...

Zeytinde yaşanan 'yok yılı' zeytinyağına nasıl yansıyacak? Sıkıntı yaşanacak mı?

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yönelik ilave tedbirlerin artırılmasına yönelik bir takım değerlendirmede bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

İhracatı yasaklanan zeytinyağı depolarda bozulmaya başladı!

Dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yasak getirilmesinin ardından depolarda kalan yağ bozulmaya başladı. Sektör temsilcileri, hâlihazırda yaklaşık 150 bin ton yağın depolarda sıcaklar nedeniyle bozulmaya başladığını ifade ediyor.

Son dakika! Zeytinyağı ihracatı yasaklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatı, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 31 Ekim 2023 tarihine kadar yasaklandı. İşte detaylar...

Zeytin üretiminde korkutan gelişme! 1 litre zeytinyağı 350 TL'ye, zeytin kg 400 TL'ye çıkabilir!

Avrupa'daki zeytin ve zeytinyağı üretimi kuraklık krizine girmesinin ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Bu kapsamda zeytin üreticileri, dökme zeytinyağı ihracatına kısıtlama talep etti. İşte detaylar...

İBB’den kentsel dönüşümde ‘tarihi’ karar! İBB, kentsel dönüşüme girecek konutlara kira ve faiz desteğinde bulunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde tarihi kararlara imza attı. İBB; kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmak amacıyla kira ve faiz desteğinde bulunacağını açıkladı.

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Zahide Alkaşı tarafından kuruldu.

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Koçak tarafından kuruldu.

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Egemen tarafından kuruldu.

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Sme İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sme İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Hafriyat Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husret Ayhan ve Özkan Ayhan tarafından kuruldu.

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle Ülkücan Salim Miman tarafından kuruldu.

ibb hafriyat dökme alanları Haberi

ibb hafriyat dökme alanları


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal 6831 sayılı Kanunun 16'ncı maddesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesine inşaat, yıkıntı ve hafriyat atıklarının dökümü amacıyla işletilmek üzere verilen orman alanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Tanal önergesinde "Ülkemizdeki inşaat sektörü gerek kentsel dönüşüm ve özel sektör yatırımları gerekse kamu altyapı projeleri nedeniyle son dönemde hızlı bir şekilde büyümüştür. Sektördeki bu büyüme inşaat, yıkıntı ve hafriyat atıklarının depolanması konusunun önemli bir sorun ve buna paralel olarak da rant fırsatı haline gelmesine neden olmuştur.


İnşaat faaliyetlerinin en yoğun şekilde sürdüğü şehirlerimizin başında İstanbul gelmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan İstaç İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından açıklanan bilgilere göre İstanbul’da yürütülen...