17 / 04 / 2024

ibb kentsel dönüşüm

ibb kentsel dönüşüm

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

İBB'nin kentsel dönüşüm ve sosyal konut projeleri meclise takıldı!

1.5 yıldır görevde olan yeni İBB yönetimi, meclis çoğunluğunu elinde bulunduran Cumhur İttifakı'nın birçok engeliyle karşılaştı. İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, karşılaştıkları engelleri anlattı..

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İBB Meclisi’nde ortak 'kentsel dönüşüm' kararı!

İBB Meclisi, Güngören Belediyesi’nin kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı imar planı değişikliği teklifini oy birliğiyle kabul etti. Buna göre, kentsel dönüşüm çalışmalarının teşvik edileceği açıklandı.

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

ibb kentsel dönüşüm Haberi

ibb kentsel dönüşüm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin depreme hazırlık bütçesine yönelik açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

Darıca ilçesindeki Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'ne katılım gösteren Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'de senelerdir belediyecilik konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, hizmet ve sosyal belediyeciliği Türkiye'ye gösterdiklerini kaydetti.

"Marka şehir" sloganıyla sürdürdükleri çalışmalarda kentlerin çehresinin değiştiğine dikkat çeken Özhaseki, belediyecilik anlayışlarının hizmet belediyeciliğine ve eser siyasetine dayandığını belirtti.

Özhaseki, güzel Anadolu coğrafyasının dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olduğunu söyleyerek, insanlığın bu topraklarda geliştiğini ifade...