26 / 04 / 2024

Ibis Otel Adana değerleme raporu

Ibis Otel Adana değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Adana Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Adana Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Akfen GYO Adana Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Adana Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Adana'da kaçak bina mühürlendi!

Adana Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatı bulunmayan apart otel olarak kullanılan eski bir bina mühürlendi.

Ibis Otel Tuzla yarın açılacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla'nın yarın açılacağını açıkladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Adana değerleme raporu Haberi

Ibis Otel Adana değerleme raporu


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait  31 Aralık 2015 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2015 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine...