26 / 04 / 2024

Ibiza

Ibiza

Turizmci Cenk Kınay, yatırımlarına Bodrum'dan sonra Kosta Rika'yı da ekledi

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat Ibiza’ya 67 bin TL’lik ağustos zammı geldi! Ibiza’nın fiyatı resmen uçtu!

Seat, ağustos ayının ilk gününde tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi ve Ibiza modeline tamı tamına 64 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Ibiza’nın yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti.

Seat İbiza almak isteyenler resmen hayatının şokunu yaşadı! İbiza’ya peş peşe iki zam geldi!

Seat’tan İbiza modeline sahip olmak isteyenlere adeta kötü bir sürpriz geldi. Seat, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklamayla İbiza modeline tam 130 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Şimdi ise Seat’tan yapılan yeni açıklamaya göre, İbiza modeline 13 bin TL’lik bir zam daha geldi.

Seat’tan araba almak isteyenlere temmuz şoku! İbiza modeline tamı tamına 130 bin TL zam geldi!

Seat, temmuz ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye gitti. Bu kapsamda, İbiza modelinin fiyatını paylaşan Seat, İbiza’ya tam 130 TL zam yaptığını duyurdu.

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?

Piyasaya sürdüğü her modelle her zaman ilk üçün adayı olmayı gelenek haline getiren Seat, Leon’dan sonra şimdi de Ibiza modeliyle modern kentlilerin kalbini çalmak için can atıyor. Her ay fiyatını güncelleyen Seat, haziran ayı kapsamında da fiyatlarını güncelledi ve İbiza’ya 23 bin TL zam yaptı.

Fiyat/performans ürünü olan Seat İbiza olanaklarını kaçırmayın! Acil frenleme sistemi ustası ibiza almak için acele edin

Seat İbiza, yüksek güvenlik standartları ile donatılmıştır. ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları, yokuş kalkış desteği gibi özellikler standart olarak sunulur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Küçük, konforlu ve pratik Seat İbiza'ya uygun imkanlarla sahip olun! İbiza'ya Nisan ayında zam geldi mi?

İyiliğe ve pratikliğe, viraj alma dinamiklerinden daha fazla önem veriyorsanız, bu sizin için en küçük araba olacaktır.  Çoğu küçük araç alıcısının talepleri göz önüne alındığında, SEAT sizin istediğiniz araba olacak.

Güvenlikte üst düzey Seat İbiza Mart ayında zamlandı mı? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Ibiza, çeşitli motor seçenekleri sunar ve yakıt ekonomisi açısından oldukça verimlidir. Ayrıca, geniş bir iç mekana sahiptir ve sürücüye ve yolculara konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Geniş bir iç mekana sahip olan Seat Ibiza, sürücü ve yolculara konforlu bir sürüş deneyimi sunar. 22 Mart 2023 fiya

SEAT İbiza Şubat fiyatları dibi gördü! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

2023’te ilgi gören modellerden SEAT a İbiza Şubat fiyatları belli oldu. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Ibiza Haberi

Ibiza

THE Suu Hotels´le turizmde yeni bir otel zinciri kurmaya hazırlanan turizmci Cenk Kınay, yatırımlarına Bodrum´dan sonra Kosta Rika´yı da ekledi. Bali, St. Tropez, Ibiza gibi merkezlerde arayışa giren Kınay, Bodrum için ise iddialı: Teknesiyle gelip yine teknesinde konaklayan zengin turistleri `karaya´ çıkaracağız.

The Suu Hotels´le ara verdiği turizm sektörüne yeniden dönen Magic Life Otelleri´nin kurucusu Cem Kınay´ın yine turizmci kardeşi Cenk Kınay, Bodrum´a tekneleriyle gelen ama otellerde konaklamayan zengin müşteriyi `karaya´ çıkaracak. Kınay, ağırlıklı olarak Avrupalı, Azeri ve Kazaklar´ın tercih etmeye başladığı turizm merkezini 2011´den itibaren zengin ABD ve Kanadalı turistlerle dolduracak.

Göltürkbükü´nün en güzel tepesi olarak nitelendirilen bir mevkide konumlanan, mimarisini ve işletmesini Eren Talu´nun yaptığı Ev Otel´i, `The Suu Hotels´ olarak yeniden hayata geçiren The Suu Hotels CEO´su...