27 / 04 / 2024

İbrahim Babacan projeleri

İbrahim Babacan projeleri

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

İnşaat maliyetleri dövizdeki yükselişten nasıl etkilenecek?

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, döviz kurlarında yüzde 30’a yakın oranda kaydedilen yükseliş sebebiyle yarı mamul ve malzeme satan firmalardan teklif almakta zorlandıklarına dikkat çekti. Babacan, inşaatların durma noktasına geleceğini belirtti.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Konut satışları yılın ilk yarısında zirveye ulaştı!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektörü verimli günlerine kavuştu!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Haziran ayı konut satış verileri hakkında açıklamalarda bulundu. Babacan, ''Sektörümüz yeniden eski verimli günlerine kavuştu'' dedi.

İbrahim Babacan'dan 15 Temmuz değerlendirmesi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ekonomiye etkisini değerlendirdi. Babacan, “Reformlar, iş dünyasının ve toplumun tüm kesimlerinin ortak çabaları ekonomimizi yara almaktan kurtardı” dedi

Türkiye çok büyük atılımların gerçekleşeceği bir döneme girdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Babacan, "Şirket olarak yeni dönemde hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz" dedi...

Orta vadede konut almak isteyen tüketici karlı çıkacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan İNDER KONUTDER GYODER kampanya değerlendirmesi yaptı. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

İbrahim Babacan projeleri Haberi

İbrahim Babacan projeleri

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılını yüzde 22 büyümeyle geçirdiklerini, 2019 yılında da yüzde 25 büyüme hedefi koyduklarını dile getirerek, “2019’da 600 milyon TL’si inşaat tarafı, 240 milyon TL’si diğer faaliyet alanlarımızda olmak üzere 840 milyon TL’lik yatırım planlıyoruz. Bunun yüzde 50’sini özkaynaklarla yapacağız” diye açıklama yaptı. 

‘Hiç frene basmadık’

2018’de döviz kurlarındaki beklenmeyen artışlardan kaynaklanan sıkıntılara karşın frene basmayıp projelerini devam ettirdiklerini söyleyen Babacan, “Piyasalardaki sıkıntılara karşın Babacan Premium projesini tamamlama aşamasına getirerek, yüzlerce daireyi söz verdiğimiz tarihlerde teslim ettik. Etmeye devam ediyoruz. Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerimizde sunduğumuz senetsiz, banka kredisiz ve kefilsiz, yüzde sıfır faizli ödeme seçenekleriyle yatırımcılarımızla kurduğumuz dostluğu pekiştirdik. Projelerimiz, yerli yatırımcıların yanı sıra yurtdışında yaşayan gurbetçiler ve başta Körfez ülkelerinden olmak...