24 / 04 / 2024

İbrahim Ekşi

İbrahim Ekşi

Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı Ekşi: "Kuveyt'te 2020'ye kadarki süreçte 150 milyar dolara yakın altyapı ve üst yapı projesi var. Bunların hepsi Türk müteahhitlerinin yapabileceği işler" dedi.

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ekşi ve Halit Ekşi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Tuzla, Orhanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Yelizim Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelizim Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ekşi, İsa Pak, İdris Kamil Demirkapu, Hanifi Akşahin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

İbrahim Ekşi kimdir?

Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Ekşi, İdealist Kent projesini inşa eden Hektaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdürüyor. İşte İbrahim Ekşi'nin görev yaptığı diğer kurumlar...

Hacı Hakkı Ekşi Vakfı'nın acı günü! Emine Ekşi vefat etti!

Hakkı Ekşi Eğitim KültürVakfı Başkanı Hacı Hakkı Ekşi'nin eşi, İbrahim Ekşi'nin annesi Emine Ekşi vefat etti. Cenazesi 5 Kasım 2014 tarihinde (bugün) Madenler Hacı Hakkı Ekşi Cami'nde ikindi namazına müteakiben kaldırılacak...

Hektaş İnşaat, Araplar'a terzi usulü konut projesi dönemini başlatıyor!

Mütekabiliyet yasası sonrası Arap konut alıcıları müteahhitlere istedikleri konut ve siteyi anlatarak ‘terzi usulü’ ısmarlama proje talep etmeye başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Ekşi Haberi

İbrahim Ekşi

Yatırım planı çerçevesinde 2020 yılına kadar altyapı, üst yapı, petrokimya, sağlık ve ulaştırma gibi alanlarda 150 milyar dolarlık yatırım öngören Kuveyt'te, Türk müteahhitlik firmalarının üstleneceği proje sayısının önümüzdeki dönemde artması bekleniyor.


Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın, Kuveyt'teki temasları sırasında önceki gün yaptığı açıklamada, Kuveyt'in 5 yıllık kalkınma planı çerçevesinde aşağı yukarı 150 milyar dolarlık proje stoku bulunduğunu ve 523 mega proje gerçekleştirmeyi planladığını açıklaması, Türk iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. 


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı İbrahim Ekşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk firmalarının daha önce Kuveyt'te büyük iş alma imkanı bulunmadığını ve fiyatların düşük olduğunu söyledi. 


Ekşi, Limak İnşaat'ın bu yıl Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası inşaatı için açılan ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazanması ve STFA İnşaat'ın liman...