25 / 04 / 2024

İbrahim Ethem Erten kimdir

İbrahim Ethem Erten kimdir

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Elektrik Piyasası Dairesi Grup Başkanı İbrahim Ethem Erten, "Serbest tüketici limitinin sıfırlanması perakende satışın tam anlamıyla rekabete açılması için olmazsa olmaz bir adım" dedi.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Burak Sezegen ve İbrahim Ethem Çakır ortaklığında kuruldu.

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İbrahim Ömer tarafından kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

İbrahim Ethem Erten kimdir Haberi

İbrahim Ethem Erten kimdir

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Elektrik Piyasası Dairesi Grup Başkanı İbrahim Ethem Erten, "Serbest tüketici limitinin sıfırlanması perakende satışın tam anlamıyla rekabete açılması için olmazsa olmaz bir adım" dedi.


Erten, Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu, İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı- ICCI-2015'in Enerji Ticareti Derneği (ETD) Özel Oturumundaki "Elektrik Enerjisi Toptan ve Perakende Satış" konulu oturumda konuştu.


Halen 1 milyon 400 bin civarında serbest tüketici ve 1 milyon 700 bin sayaç noktasının bulunduğunu belirten Erten, bunların yönetilebiliyor olmasının zor olduğunu söyledi.


Erten, serbest tüketici limiti sıfırlandığında bu rakamın 30 milyon serbest tüketici ve sayaç noktasına erişeceğini vurgulayarak, "Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) kurulma sürecindeki gecikme bizi zor durumda bıraktı ama bunu yönetebilme yollarını araştırıyoruz,...