19 / 04 / 2024

İbrahim Güliyev

İbrahim Güliyev

Best World Construction İnşaat Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 600 bin TL sermaye ile, İbrahim Güliyev ve Raushan Tahiyeu ortaklığıyla kuruldu...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Asgari ücret 8 bin lirayı bulacak! Ünlü profesör canlı yayında açıkladı!

2023 asgari ücret için sabırsızlık içindeki heyecan devam ediyor. Son olaraksa Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak, tahmini asgari ücret rakamını açıkladı. İşte detaylar…

Promosyon alanlar dikkat! Geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı geldi. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok k

Eninta Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eninta Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güven Sindelışık tarafından kuruldu.

Ky Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gündoğdu tarafından kuruldu.

Lal29 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lal29 Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile M. İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

İbrahim Güliyev Haberi

İbrahim Güliyev

3 milyon 600 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sefaköy Beşyol Mahallesi Birlik Caddesi NO:14 Sefaköy adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İbrahim Güliyev ve Raushan Tahiyeu ortaklığıyla...